Το MyRoomie λανσάρει μια νέα υπηρεσία B2B για να βοηθήσει τις εταιρείες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα στη μετεγκατάσταση υπαλλήλων

    Από: Startup Team
myrommie

Το MyRoomie λανσάρει μια νέα υπηρεσία B2B για να βοηθήσει τις εταιρείες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα στη μετεγκατάσταση υπαλλήλων

Η MyRoomie, η κορυφαία εφαρμογή για συγκατοίκηση στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας B2B για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειριστούν την στέγαση και μετεγκατάσταση των εργαζομένων τους πιο αποτελεσματικά και οικονομικά. Η υπηρεσία προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη, από την εύρεση διαμερισμάτων ή συγκατοίκων μέχρι την διαχείριση όλων των απαραίτητων ενεργειών, ελέγχου και  διαδικασιών, καθιστώντας την μετεγκατάσταση πιο εύκολη και χωρίς άγχος για τις εταιρείες και τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Global Mobility Association, το μέσο κόστος μετεγκατάστασης ενός εργαζόμενου είναι 24.000 δολάρια ΗΠΑ. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 70% των εταιρειών δηλώνουν ότι η μεταφορά εργαζομένων είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία.

Η υπηρεσία μετεγκατάστασης B2B του MyRoomie έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος και την πολυπλοκότητα της εύρεσης λύσεων στέγασης για  εργαζομένους. Η υπηρεσία προσφέρει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που μπορούν να εξοικονομήσουν στις εταιρείες και τους υπαλλήλους τους χρόνο και χρήμα, συμπεριλαμβανομένων:

  • Ολοκληρωμένη Υποστήριξη: Ομάδα ειδικών συνεργατών, από μεσιτικά γραφεία έως εταιρείες μεταφορών, ρεύματος και internet για τη σύνθετη διαδικασία μετεγκατάστασης.
  • Εξατομικευμένη Διαδικασία Αναζήτησης: Σχεδιασμένη με βάση προϋπολογισμό, προτιμήσεις και απαιτήσεις τοποθεσίας.
  • Πρόσβαση σε Δίκτυο Συγκατοίκησης: Επιλογές διαμερισμάτων και συγκάτοικων για ενοικίαση.
  • Συνεχής Υποστήριξη Μετά τη Μετακόμιση: Εξασφαλίζοντας την άνεση των εργαζομένων στο νέο τους περιβάλλον.

«Κατανοούμε ότι η ικανοποίηση των αναγκών μετεγκατάστασης και στέγασης των εργαζομένων μπορεί να είναι μια πρόκληση για τις εταιρείες», δήλωσε ο Δομίνικος Πρίτης, Διευθύνων Σύμβουλος του MyRoomie. «Η νέα μας υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις εταιρείες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα στη μεταφορά εργαζομένων, ενώ παράλληλα καθιστά τη διαδικασία πιο εύκολη και χωρίς άγχος τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους εργαζομένους. Αναλαμβάνουμε end-to-end όλη την διαδικασία – από την ενοικίαση ή συγκατοίκηση έως και τις λεπτομέρειες όπως την εταιρεία ρεύματος ή το συνεργείο καθαρισμού.».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία μετεγκατάστασης B2B της MyRoomie, επισκεφθείτε τη εδώ.

 Σχετικά με το MyRoomie:

Το MyRoomie είναι μια ProTech (Property Technology) πλατφόρμα συγκατοίκησης που συνδέει άτομα που αναζητούν συγκατοίκους ή δωμάτια. Παρέχουμε μια εύκολη και ασφαλή διαδικτυακή πλατφόρμα για τους χρήστες να βρουν τους ιδανικούς συγκάτοικους και τους χώρους διαβίωσής τους. Η αποστολή μας είναι να απλοποιήσουμε την εμπειρία flatsharing, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που διευκολύνουν τη διαδικασία αναζήτησης και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία διαβίωσης. Με μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης και εξατομικευμένους αλγόριθμους, το MyRoomie δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να βρουν τους τέλειους συγκατοίκους. Για  φοιτητής, νέους επαγγελματίες, expats ή απλά για όσους ψάχνουν μια πιο οικονομική λύση διαβίωσης,, το MyRoomie είναι εδώ για να βοηθήσει να βρεθεί το μέρος που θα κάνετε σπίτι. Με λειτουργία στην Ελλάδα, την Πολωνία και πλάνα επέκτασης σε 9 ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες. Μάθετε περισσότερα myroomie.app