Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ενώνει τις δυνάμεις του με το Med-Or Foundation

    Από: Startup Team

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας διεθνοποίησής του και με βασικό γνώμονα τη δημιουργία ενός θεσμοθετημένου χώρου σκέψης για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων και η εξεύρεση λύσεων στα αλληλεξαρτώμενα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδας και ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το ίδρυμα  MedOr Foundation.

Με τη νέα αυτή συμφωνία το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών διευρύνει περαιτέρω  το δίκτυο των συνεργατών του με δεξαμενές σκέψεις και διεθνείς οργανισμούς με σκοπό να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές ανάπτυξης για την Ευρώπη, την ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο και την Ελλάδα.

Η συμφωνία υπεγράφη στα κεντρικά γραφεία του Ιδρύματος από τον Πρόεδρο της Med-Or, κ. Marco Minniti, και τον Πρόεδρο και ιδρυτή του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών κ. Συμεών Γ. Τσομώκο.

Μέσω της μνημονίου συνεργασίας τους, το Med-Or Foundation και το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δεσμεύονται να εργαστούν από κοινού σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα της προώθησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων και διεθνών συνεργασιών.

Το Ίδρυμα Med-Or επιδιώκει να προωθήσει πολιτιστικές πρωτοβουλίες, στους τομείς της έρευνας, της εκπαίδευσης και των επιστημών, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών, των ανταλλαγών και των διεθνών σχέσεων μεταξύ της Ιταλίας και των χωρών της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής, και της Αφρικής.