Το Open Coffee Athens #118 επιστρέφει την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη για τελευταίο event της σεζόν

    Από: Startup Team
Open Coffee Athens

Το Open Coffee επιστρέφει την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Μουσείο Μπενάκη για τελευταίο event της σεζόν σε μία συνάντηση που δεν πρέπει να χάσετε!

Επί σκηνής θα εμφανιστούν:

  • Ο Φάνος Χατζηκυριάκου, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την 2050 Materials. Η εταιρεία καταγράφει το αποτύπωμα άνθρακα των διαθέσιμων κατασκευαστικών υλικών, υποστηρίζοντας κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς στην λήψη βιώσιμων αποφάσεων.
  • Ο Φώτης Φωτιάδης, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Better Origin. Η εταιρεία, με έδρα το Cambridge και χρηματοδότηση 22 εκατομμυρίων δολαρίων, μετατρέπει απόβλητα τροφίμων σε ζωοτροφές, φιλοδοξώντας να αποκαταστήσει την τροφική αλυσίδα.
  • Ο Γιάννης Τσιώρης, ιδρυτής και CEO, θα μοιραστεί την πορεία της Instashop, από την ίδρυση ως την κατάκτηση της αγοράς online groceries στην Μέση Ανατολή και την εξαγορά της από την εισηγμένη Delivery Hero, αντί του ποσού των 360 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα, για καφέ και catchup στο μπαρ του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138. Οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο ξεκινούν στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε στο μπαρ για networking ως αργά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Από το 2007 έως σήμερα, το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Κάθε μήνα, entrepreneurs και startup enthusiasts ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Να είστε εκεί!