Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2023 

    Από: Startup Team
Τιμώντας την Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία  και την εξωστρέφεια των Ελληνικών Εταιρειών  

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) δημιουργεί ένα νέο Θεσμό, σε συνεργασία με την Boussias Events, τα πρώτα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2023 (Hellenic Entrepreneurship Awards H.E.A 2023), που απευθύνονται σε εγχώριες επιχειρήσεις. Στόχος των Βραβείων είναι να αναδείξουν εκείνες τις επιχειρήσεις, οι οποίες ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματά τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ξένες αγορές, την εξωστρέφειά τους, την προώθηση των συνεργειών, τις καινοτόμες ιδέες τους, τη συνεισφορά τους στην ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας, αλλά και την υποστήριξή τους στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα βραβεία απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους με έδρα την Ελλάδα και με βιομηχανία και παραγωγή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα από τη συμμετοχή σε αυτά, δίνεται η δυνατότητα να προωθηθεί και να ανταμειφθεί η αριστεία στον επιχειρηματικό χώρο στην Ελλάδα, να αναδειχθούν παραδείγματα αριστείας σε καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας και να επιβραβευθούν επιχειρήσεις, που ξεχωρίζουν για την αειφορία, την κοινωνική  ευαισθησία και τη συνεισφορά τους  στην εθνική οικονομία.

Τα Βραβεία Ελληνικού Επιχειρείν 2023 διαρθρώνονται σε 7 βασικές ενότητες: Growth Strategy, Innovation Champions, Workplace and People Development, Social Responsibility and Environmental Awareness, Digital Transformation, Business Leaders, StartUp. Η υποβολή υποψηφιοτήτων βρίσκεται σε εξέλιξη και υποδέχεται ήδη τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που μπαίνουν στην αναμέτρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site (www.hellenicentrepreneurshipawards.gr),να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής, να γνωρίσουν τα μέλη μιας σπουδαίας Επιτροπής Αξιολόγησης  και να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2023.