Ξεκινά η 4η Premium Real Estate Expo

    Από: Startup Team
expo

Ξεκινά η κορυφαία διοργάνωση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις που επανέρχεται δυναμικά για να αναδείξει τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ευκαιρίες στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και networking events, η Premium Real Estate Expo έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης  για επαγγελματίες του κλάδου, επενδυτές και φορείς από όλο τον κόσμο.

Από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου, εκθέτες από την ελληνική και διεθνή αγορά ακινήτων θα βρίσκονται στο MEC Παιανίας για ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται να ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες. Παρουσιάζοντας τις εξελίξεις σε τεχνολογία ακινήτων, διαχείριση περιουσίας, αστική και βιώσιμη ανάπτυξη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες αγορές, να συναντήσουν δυνητικούς επενδυτές και να αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις από τους παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες του κλάδου.

Κάθε χρόνο, η έκθεση παρουσιάζει τις μελλοντικές τάσεις της αγοράς ακινήτων, τις καινοτόμες λύσεις για την προσαρμογή των ακινήτων στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας καθώς και τις επενδυτικές ευκαιρίες. Είτε πρόκειται για την ανάπτυξη εξυπνότερων, πιο βιώσιμων κτιρίων, είτε για την εξερεύνηση νέων μορφών επενδύσεων, η Premium Real Estate Expo αποτελεί πυρήνα καινοτομίας και ιδεών.

Η έκθεση είναι ιδανική για όσους επιδιώκουν να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες, αλλά και για όσους επιθυμούν να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των αγορών ακινήτων. Στην φετινή διοργάνωση πλήθος επενδυτών από χώρες όπως η Γερμανία, η Ελβετία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Τουρκία δίνουν ραντεβού στο MEC Παιανίας!

Δείτε την Λίστα εκθετών εδώ
Δείτε το πρόγραμμα του 4ου Real Estate Forum εδώ
Δείτε το πρόγραμμα των Project Presentation εδώ

Η 4η Premium Real Estate Expo βρίσκεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής – Αθηνών και της FIABCI International.

4η Premium Real Estate Expo
17-19
Μαΐου 2024

MEC Παιανίας
www.rexpo.gr