Ζοho Remotely: Δωρεάν Πρόσβαση σε εφαρμογές του Zoho για να συνεχίσετε να εργάζεστε από οπουδήποτε

    Από: Startup Team

Μέσω του Zoho Remotely παρέχεται εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σουίτα cloud εφαρμογών προκειμένου οι εργαζόμενοι σας να συνεχίσουν να εργάζονται απ’ οπουδήποτε ακριβώς όπως και στον εργασιακό τους χώρο (γραφείο).

Tο Zoho Remotely βοηθά επαγγελματίες και υπαλλήλους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους (Zoho Cliq), να παρακολουθήσουν την πρόοδο των εργασιών (Zoho Projects), να πραγματοποιούν τηλεδιασκέψεις (Zoho Meeting), να εξυπηρετήσουν από απόσταση πελάτες και προμηθευτές μέσω οποιαδήποτε συσκευής (Zoho Lens) και να συνεργάζονται σε κοινά έγγραφα (Zoho WorkDrive, Writer, Show, Sheet).

Η Repath, Authorized Partner της παγκόσμιας πλατφόρμας Zoho, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της εξάπλωσης του COVID-19 και την αλλαγή της εργασιακής υποδομής που αυτός επιφέρει, προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση της πλατφόρμας Zoho Remotely, με σκοπό να μπορέσουν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι να προσαρμοστούν στις νέες εργασιακές συνθήκες και προκλήσεις.

Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν εκπαίδευση της πλατφόρμας Zoho Remotely από την Repath, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: repath.gr/zohoremotely/