17o Open Coffee Heraklion | Hybrid

    Από: Startup Team

What we’ll do

ONLINE ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

𝟭𝟳𝗼 𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 𝗛𝗲𝗿𝗮𝗸𝗹𝗶𝗼𝗻 // 𝗛𝘆𝗯𝗿𝗶𝗱
🔻 Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου
🔻 Ώρα προσέλευσης στον χώρο: 19:30 – Ώρα έναρξης: 20:00
🔻 Υβριδικό // Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” & Online

⚡ Θα ανοίξουμε μόνο 3̲0̲ ̲θ̲έ̲σ̲ε̲ι̲ς̲ καθήμενων συμμετεχόντων. Το event θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του Α’ ορόφου του Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας “Κοτσανά” (Επιμενίδου 18). Κράτησε τη θέση σου δωρεάν, εδώ ➡️ bit.ly/OCHer-17
(Διάβασε στο link τα μέτρα προστασίας και κλείσε θέση άμεσα καθώς είναι first-come first-served.)

⚡ Παράλληλα, όλο το event θα μεταδοθεί 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲! Για να σου στείλουμε το link παρακολούθησης, δήλωσε συμμετοχή εδώ! (Στο κουμπί δεξιά)

Ήρθε η ώρα! Αυτό που παρακαλούσαμε να γίνει από τον Μάρτιο του 2020, θα γίνει έστω και με μικρή προσέλευση. Παρ’ όλο που κατά τη διάρκεια της καραντίνας το Open Coffee Heraklion εξέπεμπε σε online shot edition, η αμεσότητα και η διάδραση ενός live event μας έλειψε πολύ. Έτσι, πήραμε την απόφαση, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες, να ξεκινήσουμε κάποια υβριδικά meetups.

Στο 17ο Open Coffee Heraklion θα φιλοξενήσουμε δύο ομιλίες…

Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας του NBG Business Seeds από την Εθνική Τράπεζα
Ο̲ ̲Δ̲ρ̲.̲ ̲Σ̲π̲ύ̲ρ̲ο̲ς̲ ̲Α̲ρ̲σ̲έ̲ν̲η̲ς̲, Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, Εθνική Τράπεζα, θα μας ενημερώσει για τα νεότερα του 12ου διαγωνισμού. Μαζί του θα είναι δύο εταιρείες από την Κρήτη, που διακρίθηκαν στον προηγούμενο διαγωνισμό, για να μοιραστούν την εμπειρία τους. Η Δρ. Αγγελίνα Κουρούμπαλη, Επικεφαλής & εκπρόσωπος ομάδας Time Is Brain και ο Νικήτας Μαυράκης, Environmental Engineer, Co-Founder της Robenso.

𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗜𝘀 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗻: Μία έξυπνη ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Αποτελεί καινοτομία του Κέντρου Εφαρμογών και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Υγείας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εισαγωγή του Time Is Brain στο Σύστημα Υγείας μπορεί να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο αντιμετώπισης των εγκεφαλικών, επιφέροντας άμεσα οφέλη για την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών και εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στο κόστος του εγκεφαλικού για την κοινωνία.

𝗥𝗼𝗯𝗲𝗻𝘀𝗼: Η εταιρεία Robotics Environmental Solution (ROBENSO) αναπτύσσει συστήματα ανακύκλωσης βασισμένα στις τεχνολογίες ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης. Έχοντας πολύ καλή γνώση των προβλημάτων στο χώρο της ανακύκλωσης ανέπτυξε μια νέα, χαμηλού κόστους τεχνολογία, τους Ρομποτικούς Εργάτες Ανακύκλωσης (Robotic Recycling Workers) οι οποίοι λειτουργούν με διαφοροποιημένα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέροντας περισσότερη ευελιξία στο συνολικό σύστημα επεξεργασίας απορριμμάτων.

✅ Σ̲τ̲έ̲λ̲ι̲ο̲ς̲ ̲Σ̲μ̲α̲ρ̲α̲γ̲δ̲ά̲κ̲η̲ς̲, CEO/Co-Founder, stinporta.gr
Το Stinporta.gr είναι δημιουργία της Ηρακλειώτικης Startup Cretum I.K.E. Πρόκειται για μια νέα σύγχρονη πλατφόρμα online παραγγελιών από καταστήματα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που στοχεύει να καλύψει την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για αυτού του είδους τις υπηρεσίες. Ξεκινώντας από το Ηράκλειο, είναι πλέον διαθέσιμη σε 4 πόλεις της Ελλάδας και εξυπηρετεί ήδη χιλιάδες χρήστες.

𝗢𝗽𝗲𝗻… 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗕𝗲𝗲𝗿!
Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από το 1ο event και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας και στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν τονωτικό καφέ.
Για τον ήχο μας, θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτής του event είναι το Europe Direct Crete.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.