2022: Τεχνικές Πωλήσεων & Μάρκετινγκ – Τι κρατάμε, τι αφήνουμε, τι προσθέτουμε Live Streaming Workshop Επιχειρηματικότητας

    Από: Startup Team

Το Biscotto στο Cosmos φιλοξενεί για μια ακόμη φορά τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα σε ένα workshop – έμπνευση για τη νέα χρονιά! Γνωρίστε τις τεχνικές Μάρκετινγκ & Πωλήσεων του 2022 για την επιτυχία της επιχείρησής σας. Για 1η φορά ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΩΡΕΑΝ μετάδοση online για όλους!

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, πιστοποιημένος σύμβουλος, συγγραφέας 6 βιβλίων για το μάρκετινγκ και παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής “Marketing in Practice” συγκεντρώνει και παρουσιάζει σύγχρονες και βασικές τάσεις στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις για το 2022.

Η νέα χρονιά μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη χρονιά της επιχείρησής σας εάν έχετε στρατηγική και εάν έχετε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η πανδημία (και το όποιο νέο κύμα της) έχει φέρει τα πάνω κάτω στην επιχειρηματικότητα.

Το τοπίο στην προσέγγιση του πελάτη έχει αλλάξει, τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας έχουν γίνει πιο απαραίτητα από πότε ενώ ο digital κόσμος έχει έρθει για να μείνει.

 

Μέσα από αυτό το workshop θα πάρετε απαντήσεις στα:

➡️  Πως πρέπει να προωθήσω την επιχείρησή μου Online αποτελεσματικά και με ποιο κόστος;

➡️  Πως μπορώ να δημιουργήσω περιεχόμενο (content) για τα Social Media που ξεχωρίζει;

➡️  Πως μπορώ να ξεχωρίσω από τον ανταγωνισμό μου;

➡️  Πως μπορώ να κάνω τους πελάτες να με εμπιστεύονται περισσότερο;

➡️  Πως μπορώ να χτίζω εύκολα σχέσεις με τους πελάτες μου;

➡️  Πως μπορώ να πουλήσω πιο εύκολα στον «πελάτη της Πανδημίας»;

 

 

Ενώ θα λάβετε κατευθύνσεις για:

➡️  Να σχεδιάσετε τους στόχους της επιχείρησής σας για τη νέα χρονιά

➡️  Να δημιουργήσετε την βάση της στρατηγικής για περισσότερες πωλήσεις

 

Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις LIVE στον σύμβουλο ο οποίος θα σας απαντάει on camera.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δωρεάν Εγγραφή εδώ

Διάρκεια Workshop: 2 ώρες

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr) και ασχολείται ενεργά στο χώρο παραπάνω από είκοσι χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και Kiehl’s.

Με την πολυετή εμπειρία του έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών

επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα:

👉 είναι χαρισματικός ομιλητής επιχειρηματικών θεμάτων σε ευρύ κοινό

👉είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach

👉 έχει γράψει 6 βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις

👉το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως “Best Marketing Consultant” στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο.

👉 το 2021 έλαβε το Βραβείο “Best Aesthetics Marketing Consultant” για τις επιδόσεις των επιχειρήσεων καλλυντικών και ομορφιάς που έλαβαν την συμβουλευτική του

👉 επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στο Attica TV/SBC TV και 10 ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα

👉 τέλος, τα marketing podcasts του φιλοξενούνται στην Athens Voice.

 

Event Manager: Χριστίνα Μαυρομάτη

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Biscotto Events

 

ONLINE ΜΕΤΑΔΟΣΗ

new djs’ team