AIBC UAE – DUBAI 2021. Η μεγάλη «γιορτή»… πλησιάζει

    Από: Startup Team

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του μεγαλύτερου συνεδρίου blockchain στο Εμιράτο του Ντουμπάι, σε μια περίοδο, που ο κόσμος δείχνει να επιστρέφει με μικρά μεν, γοργά δε βήματα στην προ πανδημίας κανονικότητά του. Αναφερόμαστε στο λαμπερό event AIBC UAE στο εντυπωσιακό Intercontinental Festival City, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 25 Μαΐου 2021, αλλά παράλληλα θα… ανοίξει και τους ορίζοντες σε όσους το παρακολουθήσουν. Η agenda του συνεδρίου /  Agenda UAE 2021 (aibc.world) / αναμένεται πιο πλήρης και σφαιρική από ποτέ, καθώς από το πρωί έως και αργά το απόγευμα των δύο ημερών, εξειδικευμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο, θα αναπτύξουν καίρια ζητήματα και νέα δεδομένα από το χώρο της τεχνολογίας blockchain, των crypto, της νέας «μανίας» που ακούει στο όνομα NFT (non fungible token), των DeFi εφαρμογών  και των πιο πρόσφατων εξελίξεων στους ψηφιακούς χώρους!

Ενδεικτικά να φέρουμε ότι την πρώτη μέρα στην κεντρική αίθουσα θα αναλυθούν τρεις μεγάλες ενότητες: Regulation & Compliance, Decentralized Finance & Fintech Future Trends και Emerging Tech & Artificial Intelligence Integration. Παράλληλα στα πολύ ενδιαφέροντα workshops που διαδραματίζονται θα παρουσιαστούν αναλυτικότερα θέματα πανω σε startups, στην αναδυόμενη βιομηχανία των NFTs, σε μηχανισμούς και στρατηγικές trading, συμβουλές πάνω στο DeFi Farming. Η δεύτερη μέρα θα εξίσου συναρπαστική διότι η θεματολογία περιλαμβάνει Blockchain Trends & Investments, το αγαπημένο AIBC Start-up Pitch, κατά το οποίο καινοτόμες ιδέες θα παρουσιαστούν από τους δημιουργούς τους, εμπρός σε μια απαιτητική κριτική επιτροπή και οι νικήτριες start-up θα λάβουν αξιόλογα χρηματικά έπαθλα μεταξύ 30.000 και 500.000$! Περισσότερες πληροφορίες στο εξής link: Emerging Tech Startup Pitch UAE (aibc.world)

Το επόμενο θέμα σχετίζεται με την παγκόσμια αλλαγή στις εφαρμογές, World Changing Applications of Blockchain, και ολοκληρώνεται με τα Business Innovations. Στα workshops της δεύτερης μέρας, θα αναλυθούν θέματα προγραμματιστικά, Dev Tech Talk, θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά και ενότητες όπως το Blockchain Training.

Το Startup.gr, ως χορηγός επικοινωνίας του AIBC UAE DUBAI, θα έχει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο κοσμοπολίτικο εμιράτο και να καταγράψει από κοντά την εικόνα της πιο hot βιομηχανίας της τελευταίας δεκαετίας. Σε μια περίοδο, όπου το Bitcoin βρίσκεται στα 55000$, το Ethereum στα 4000$, τα altcoins (δηλαδή όλα τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα πλην του «βασιλιά» bitcoin) ζούνε ονειρικές ανόδους, τα NFTs αρχίζουν και γίνονται πασίγνωστα, τα ανταλλακτήρια κατακλύζονται από εκατομμύρια χρήστες, μεγάλες εταιρίες ξεπερνούν τις δυσκολίες του προηγουμένου bull run και εισέρχονται επενδυτικά στο χώρο των crypto με πομπώδεις ανακοινώσεις, κολοσσοί στις χρηματικές συναλλαγές όπως η VISA και MasterCard βοηθούν στην διεκπεραίωση αγορών μέσω crypto, το συγκεκριμένο συνέδριο AIBC UAE, έρχεται να φωτίσει περαιτέρω τους επισκέπτες του, μετα από δύο χρόνια απουσίας όλων των event λόγω της Covid-19. Μιας και αναφερόμαστε σε… ζωντανά event στο Ντουμπάι και όχι σε online όπως λειτουργούσαν έως πρόσφατα λόγω των περιοριστικών μέτρων, οι διοργανωτές του AIBC Dubai, έχουν φροντίσει μετά το πέρας των διαλέξεων μια σειρά από εκπληκτικά event «χολιγουντιανών» διαστάσεων. Μεταξύ αυτών, δεσπόζει το AIBC DUBAI AWARDS, που θα γίνει στο Ballroom Al Baraha του Intercontinetal Festival City, το πρώτο βράδυ και πιστέψτε μας πρόκειται για μια «υπερπαραγωγή», κατά την οποία θα βραβευτούν καταξιωμένες εταιρίες και εφαρμογές του χώρου, ύστερα από online ψηφοφορία που πραγματοποιείται μέρες πριν από τους συμμετέχοντες του συνεδρίου. Και δεν τελειώνουμε εδώ. Πληθώρα εκδηλώσεων με network drinks και Business VIP Dinners θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του conference. Επενδυτές από όλο τον πλανήτη θα παραβρεθούν σε αυτά, αλλά οι επισκέπτες είναι αυτοί που θα πλημμυρίσουν την επίσης εντυπωσιακή AIBC UAE EXPO, δηλαδή μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις πάνω στο χώρο της τεχνολογίας blockchain αλλά και των crypto, gaming, trading, development, που λαμβάνει χώρα έξω από τις αίθουσες των ομιλιών και των workshops και πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο networking zone που έχουμε συναντήσει στα συνέδρια που έχουμε επισκεφτεί. Μεταξύ των booths των εκθετών, χιλιάδες κόσμου περιφέρεται και αποτυπώνει τις τάσεις της αγοράς. Δείτε στο πιο κάτω γράφημα τους λόγους που θα φτάσουν στο Ντουμπάι, χιλιάδες επισκέπτες και decision makers:

Το Startup.gr σας εξασφαλίζει έκπτωση 25% στο κόστος του συνεδρίου

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τη διοργανώτρια εταιρία του AIBC UAE – DUBAI SiGma, το Startup.gr εξασφάλισε έκπτωση 25% στα εισιτήρια συμμετοχής σε όσους αποφασίσουν να ζήσουν τη μαγεία της blockchain τεχνολογίας στο ελκυστικό Ντουμπάι, εφαρμόζοντας στην πλατφόρμα αγορών των εισιτηρίων AIBC Dubai τον κωδικό aibc25dubai κατά την εξόφληση τους.