«Αύξηση πωλήσεων στο Internet: οι πρώτες σας κινήσεις» | Νέο επεισόδιο (Νο 151) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

Το Internet είναι πλέον ένα αναπόσπαστο εργαλείο της στρατηγικής μάρκετινγκ κάθε επιχειρήσης. Ωστόσο λίγοι επιχειρηματίες είναι ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις τους σε αυτό και ακόμα λιγότεροι έχουν δημιουργήσει μια στρατηγική με δομημένες δράσεις. Από την άλλη, όλοι μας έχουμε παρατηρήσει ότι για να φέρουμε τα ίδια online αποτελέσματα σήμερα πρέπει να επενδύσουμε πολλαπλά. Όμως υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε – έξυπνα- τις online πωλήσεις και τα online leads μας;

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον Digital Strategist Δημήτρη Κονταράκη, συζητούν για πρώτα βήματα που χρειάζονται για αύξηση των πωλήσεων online.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: -Με ποια online μέσα μπορεί να αυξήσει μια επιχείρηση τις πωλήσεις της; – Ποιες είναι οι παγίδες στο αρχικό στήσιμο της online παρουσίας μιας επιχείρησης; – Ποιο ρόλο παίζει η στρατηγική και που πρέπει να βασιστεί αυτή; – Ποια τα χαρακτηριστικά μιας αποτελεσματικής ιστοσελίδας; – Ποια τα χαρακτηριστικά ενός eshop που πουλάει; – Πόσο έχει ακριβύνει σήμερα το digital marketing και γιατί έχει συμβεί αυτό; – Ποια κοινωνικά δίκτυα είναι απαραίτητα σήμερα για μια μικρομεσαία επιχείρηση; – Ποιο το μυστικό να καταφέρουμε να φέρουμε πελάτες από τα κοινωνικά δίκτυα; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καραμήτρος, μας παρουσιάζει το Internet ως εργαλείο marketing & πωλήσεων στην πράξη! Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει 7 τρόπους για να συνδυάσετε online και offline τεχνικές προώθησης.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 150 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 151 «Αύξηση πωλήσεων στο Internet: οι πρώτες σας κινήσεις» μπορείτε να το δείτε εδώ:  marketingconsultant.gr/ayxisi-poliseon-sto-internet-oi-protes-sas-kiniseis/