«Χρυσή» η συνεργασία της Dataways, HPE Aruba & Διαμαντής Μασούτης ΑΕ στα Impact Bite Awards 2022

    Από: Startup Team

Το χρυσό βραβείο κέρδισε στα φετινά Impact BITE Awards η Dataways και η HPE Aruba για την υλοποίηση δυναμικής κεντρικοποιημένης διαχείρισης του δικτύου των καταστημάτων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με την state-of-the-art SD-WAN λύση Aruba EdgeConnect Enterprise (Silver Peak).

Το έργο υλοποιήθηκε από την ομάδα της Dataways σε συνεργασία με την ομάδα της HPE Aruba Ελλάδας & Κύπρου και είχε ως στόχο να επιτύχει την απρόσκοπτη και αποτελεσματική διαχείριση όλων των συνδέσεων που παρέχουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι σε ένα σύνολο 430 καταστημάτων λιανικής, χονδρικής, Cash & Carry και κέντρων αποθήκευσης της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε όλη την Ελλάδα.

Ο CEO της Dataways κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Gold Award στα φετινά Impact BITE Awards 2022 είναι τιμή για την εταιρία μας. Η επιτυχία της υλοποίησης και του έργου σαν σύνολο βασίζεται σε τρία σημαντικά μέρη, έναν ξεκάθαρο πελάτη σε στόχους και σχεδιασμό όπως η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., έναν ικανότατο τεχνολογικό συνεργάτη όπως η Dataways, ο οποίος έφερε αποτέλεσμα στην βέλτιστη υλοποίηση και έναν στιβαρό και ικανό κατασκευαστή όπως η HPE, ο οποίος βοήθησε να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα βρέθηκε στο δρόμο μας. Ευχαριστούμε του πάντες που εργάσθηκαν για να παραδώσουν έναν έργο με ξεκάθαρο win-win αποτέλεσμα για όλους.»