Διακόσμηση στον χώρο εργασίας: εργαλείο παραγωγικότητας | Νέο επεισόδιο (Νο 150) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

Ένας λειτουργικός επαγγελματικός χώρος που εκφράζει την κουλτούρα και τις αξίες της επιχείρησης μόνο θετικά οφέλη μπορεί να έχει. Εντυπωσιάζει τους πελάτες, δημιουργεί μια θετική προδιάθεση, ενισχύει το κλίμα παραγωγικότητας και καθιστά τον χώρο εργασίας θελκτικό. Τα σωστά έπιπλα, οι κατάλληλοι χρωματισμοί κάνουν τον χώρο φιλόξενο. Θυμηθείτε ότι στον εργασιακό χώρο περνάμε τον περισσότερο χρόνο, αμέσως μετά το σπίτι μας! Πρέπει λοιπόν να τον φροντίσουμε εξίσου και να μας καθοδηγεί σε αυτό που φέρνει την επαγγελματική επιτυχία: την έμπνευση!

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Αρχιτέκτονα Κατερίνα Ευθυμίου, συζητούν για την σημασία ενός σωστά διακοσμημένου επαγγελματικού χώρου και τα οφέλη αυτού.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Για ποιους λόγους είναι απαραίτητη η διακόσμηση του επαγγελματικού χώρου; – Πότε πρέπει να λαμβάνει χώρα (στην έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή μετά;) και γιατί; Πότε πρέπει να αλλάζει; – Πως η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης μπορεί να εκφραστεί μέσα από διακοσμητικά στοιχεία; – Ποια η σχέση εργασιακού περιβάλλοντος και εσωτερικής ψυχολογικής διάθεσής; – Πώς ενισχύεται η παραγωγικότητα των εργαζομένων μέσα από ένα ωραίο περιβάλλον; – Πως μπορούμε να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας; – Τι πρέπει να προσέξουμε για να μην στείλουμε λάθος μηνύματα; – Ποια τα βήματα μιας ανακαίνισης; Από που ξεκινάμε; και πολλά άλλα!

Παράλληλα η Χημικός Μηχανικός και Project Manager του Ευρωπαϊκού Surefit Μαρία Παππά, μας παρουσιάζει το πώς ένα τεχνολογικό ερευνητικό πρόγραμμα μπορεί να υποσχεθεί μέγιστη μείωση του χρόνου ανακαίνισης! Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 5 βασικά οφέλη ενός σωστά διακοσμημένου εργασιακού χώρου.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 150 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 150 «Διακόσμηση στον χώρο εργασίας: εργαλείο παραγωγικότητας» μπορείτε να το δείτε εδώ:  marketingconsultant.gr/diakosmisi-ston-choro-ergasias-ergaleio-paragogikotitas/