Διαθέσιμη για το κοινό η δωρεάν πλατφόρμα ενίσχυσης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, “Koinoniko-Epixeiro”

    Από: Startup Team

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business ανακοινώνει ότι η δωρεάν ηλεκτρονική πλατφόρμα για κοινωνικούς επιχειρηματίες, “Koinoniko-Epixeiro” είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό.

Το εν λόγω έργο, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “World of Difference”, του Ιδρύματος Vodafone και σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “InterMediaKT”.

H Women Do Business, δημιούργησε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα για την ενημέρωση, τη καθοδήγηση και τη δικτύωση των κοινωνικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα. Απώτερος σκοπός είναι γυναίκες και άντρες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, να αποκτήσουν άμεση επαφή με μέντορες και να λάβουν πλήρη κατάρτιση και γνώσεις γύρω από το «κοινωνικό επιχειρείν».

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, θα μπορούν να καταχωρούν εύκολα και δωρεάν την κοινωνική τους επιχείρηση, δημιουργώντας το «κοινωνικό» τους προφίλ και να λαμβάνουν πληροφόρηση, συμβουλευτική, να δικτυώνονται και να υλοποιούν τους στόχους τους, βλέποντας άμεσα αποτελέσματα.

Πρόκειται λοιπόν, για ένα φιλικό και εύχρηστο εργαλείο που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η Women Do Business, ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά το Ίδρυμα Vodafone που στήριξε το παρόν εγχείρημα και τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “InterMediaKT” για την άριστη συνεργασία.