Δωρεάν Δια Zώσης Σεμινάρια: “Business fundamentals: Οι βασικές αρχές της επιχείρησής σου”

    Από: Startup Team

Δωρεάν Δια Zώσης Σεμινάρια: “Business fundamentals: Οι βασικές αρχές της επιχείρησής σου” από το Enterprise Europe Network και το Women Do Business.

Το Enterprise Europe Network και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business συνδιοργανώνουν μια σειρά από δωρεάν, δια ζώσης Workshops, στις 11 & 20/12 ώρες 18:00-21:00, για 40 συμμετέχοντες/ουσες στο “H2bHub”, Κορωναίου 14,  στο Ηράκλειο, Κρήτης, υπό την αιγίδα του του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το πρώτο Δωρεάν Δια Ζώσης Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρες 18.00-21.00 στο H2BHub. Καθε σεμινάριο αποτελείται από δύο εισηγήσεις από εισηγητές με μεγάλη εμπειρία στον κόσμο των επιχειρήσεων.

1η θεματική: “Γυναίκες: Ο δρόμος προς την ηγεσία” με εισηγήτρια τη Δέσποινα Λιμνιωτάκη: Ψυχολόγο και  Συνιδρύτρια και Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Επιχείρησης “The Healing Tree”.

Η ομιλία της Δέσποινας θα αποτελέσει ένα βιωματικό εργαστήρι όπου θα εξετάσουμε από κοινού τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο δρόμο προς την ηγεσία. Στο τέλος, η ίδια θα προτείνει κάποιες διεξόδους ώστε να τις ξεπεράσουμε.

2η θεματική: “Οικονομικό management της επιχείρησης σου: Γίνε επιδέξιος manager! ” με εισηγήτρια την Αριστέα Ξυλούρη: Financial Manager Controller στη “Med Hotels Greece”.

Στην εισήγησή της η Αριστέα, θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα αναλύσει τον όρο «management reporting», την ορθή λήψη αποφάσεων και την διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων. Τέλος, θα αναφερθεί στις δεξιότητες που χρειάζεται ένας/ μια manager, ώστε να είναι επιτυχημένος και να καθοδηγήσει την επιχείρηση του στην επίτευξη των στόχων της.

Το δεύτερο Δωρεάν Δια Ζώσης Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και ώρες 18.00-21.00 στο H2Bhub, στο οποίο θα αναπτυχθούν οι παρακάτω δύο θεματικές:

1η θεματική:Marketing & Brand Awarenessμε εισηγητή τον Μιχάλη Τζαγκαράκη, Υπέυθυνο Marketing & Επικοινωνίας στα Super Market “Χαλκιαδάκης”

2η θεματική: “Γυναίκα Ηγέτιδα: A Success Story με εισηγήτρια την Τζίνα Τσαντρίζου, Cofounder & CEO του “Super Creta Gas-ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ” & “Super Creta Group”

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα δια ζώσης σεμινάρια επισκέψου αυτόν τον σύνδεσμο: tinyurl.com/tnp5feuu .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διά ζώσης παρακολούθηση και θα χρειαστεί να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα για να είσαι ένας-μία από τις 40 πρώτους-ες που θα εξασφαλίσουν τη θέση τους! Θα υπάρξει δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω Live Streaming για όσες-ους είστε μακριά.

Σε όλους-ες τους συμμετέχοντες-ουσες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!

Στον χώρο διεξαγωγής των σεμιναρίων, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα απ’ την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19.

Στο τέλος, θα σας περιμένουν ξεχωριστά δώρα και networking event με finger food & ποτό.