Εκλογή του Διευθυντή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, κ. Παναγιώτη Καρνιούρα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ)

    Από: Startup Team

Ο κ. Παναγιώτης Καρνιούρας, Διευθυντής του Δικτύου ΠΡΑΞΗ εξελέγη μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) με τριετή θητεία, κατόπιν ομόφωνης απόφασης. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε κατά τις αρχαιρεσίες της κλειστής συνεδρίασης των Μελών του Συνδέσμου, στο πλαίσιο της Ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσής του, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στην Πάτρα.

Ο κ. Παναγιώτης Καρνιούρας, Διευθυντής του Δικτύου ΠΡΑΞΗ μετά την εκλογή του δήλωσε:

«Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ τα τελευταία 30 χρόνια στηρίζει έμπρακτα τις δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις όλης της χώρας, οι οποίες καινοτομούν σε ένα οικοσύστημα συνεργασίας. Η εκπροσώπηση του Δικτύου ΠΡΑΞΗ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ αποτελεί εξέλιξη μιας σταθερής και συστηματικής  παραγωγικής συνεργασίας με στόχο ένα νέο αναπτυξιακό αποτύπωμα στην περιφέρεια μέσω του μετασχηματισμού του μοντέλου παραγωγής της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου με επίκεντρο τη νέα γνώση και την καινοτομία. Κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας μου στον Σύνδεσμο δεσμεύομαι να συμβάλλω στην ανάπτυξη της αποστολής του Συνδέσμου για την αναβάθμιση της συνεργασίας και του διαλόγου της Βιομηχανίας με την Πολιτεία και τις υπόλοιπες παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, αναδεικνύοντας την πολυδιάστατη προσφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην κοινωνία και την οικονομία στη μετά κορωνοϊό εποχή».