Η 5η Prodexpo North επιστρέφει την Τετάρτη 9 Μαρτίου

    Από: Startup Team

Στις 9 Μαρτίου 2022 η σημαντικότερη ημερίδα για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας στην Βόρεια Ελλάδα.

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2022:  Η 5η Prodexpo North επιστρέφει με φυσική παρουσία συνέδρων την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου και μέσω του διαδικτύου.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 30 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στις νέες ευκαιρίες και προοπτικές όπως και τα τρέχοντα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κλάδου, καθώς  το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς σημαντικών αλλαγών για την αγορά ακινήτων.

Μερικά από τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθούν οι εργασίες του συνεδρίου είναι: τα μεγάλα έργα υποδομών που βρίσκονται υπό κατασκευή, πώς μπορεί η βιομηχανία ακινήτων να βοηθήσει τις πόλεις να χτίσουν την κλιματική τους ουδετερότητα, οι παγκόσμιες τάσεις στο real estate,  η ανάπλαση της περιοχής της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης, η αναβάθμιση του κλάδου της φιλοξενίας, η ανάγκη για χώρους γραφείων υψηλής τεχνολογίας, οι επενδύσεις στη φοιτητική στέγαση, η δημιουργία Logistics Hub για τη Νότια Ευρώπη.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν από την πλευρά της Κυβέρνησης, ο κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός Φορολογίας και Δημόσιας Περιουσίας,  από την τοπική αυτοδιοίκηση ο κ. Γιάννης Ζαμπούκης Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο  κ. Μωυσής Ελισάφ Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Tο πρόγραμμα του συνεδρίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι ομιλητές του κλάδου από το εξωτερικό:  Roni Aloni, Managing Director, Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean, Leon Avigad, Founder, Brown Hotels, Μαρία Βασιλάκου, Αντιδήμαρχος Βιέννης 2010-2019, Σύμβουλος Αστικής Ανάπτυξης και Μέλος του Mission Board «Climate – Neutral & Smart Cities», όπως επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών: Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος & CEO, Dimand, Γιώργο Βιτουλα, Partner, Arbitrage RE, Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Ι. Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Group Chief Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος, Πειραιώς Real Estate Μ.Α.Ε., Ναταλία Στράφτη, Managing Partner Operations, Grivalia Management, Δημήτρης Τζιβράς, MRICS, Γεν. Διευθυντής Γρ. Θεσσαλονίκης, CBRE Atria.

Για αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες στο www.prodexponorth.gr/agenda

Για να παρακολουθήσετε δωρεάν το συνέδριο, κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ