Η Blazeclan «Migration Consulting Partner of the Year» για την AWS στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη το 2021

    Από: Startup Team

Η Blazeclan, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής public cloud services, διακρίθηκε με το βραβείο «AWS Migration Consulting Partner of the Year» από την AWS, για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την τεχνογνωσία και τις ικανότητες της εταιρίας όσον αφορά στις λύσεις της AWS καθώς και την εστίασή της στις υπηρεσίες συμβουλευτικής στο cloud, το migration, τον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια. Η τεχνογνωσία και πείρα της Blazeclan στην επίτευξη υψηλής εμπειρίας χρήστη στο cloud της AWS, αποτελούν τη βάση για το επίτευγμα αυτό.

«Η μετάβαση στο AWS cloud έχει ως αποτέλεσμα τεράστιες ευκαιρίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η πρόκληση για εμάς είναι, η δουλειά μας να γίνεται σωστά και επαρκώς, με επιχειρηματικά και τεχνικά προνόμια. Αυτό το βραβείο αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας εμπιστεύονται και συνεργάζονται με την ομάδα των ειδικών μας, για την επίτευξη των κρίσιμων επιχειρηματικών στόχων τους», λέει ο Jerome Coenraets, Managing Partner της Blazeclan (ΕΕ).

Η συνεχής αναβάθμιση και ανάπτυξη στις τεχνολογίες της AWS παραμένει βασικός στόχος της Blazeclan. Αυτό βοήθησε την εταιρεία να είναι ευέλικτη στην παροχή καινοτόμων λύσεων, βασισμένων σε επεκτάσιμα και καλά σχεδιασμένα πλαίσια, για τους πελάτες της. Ωστόσο, η εταιρία δεν σταματά εκεί. Η δέσμευσή της στις εγγενείς τεχνολογίες του cloud, ενώ ταυτόχρονα και ο διαμοιρασμός της γνώσης με τους πελάτες της σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, είναι κάποιοι επίσης σημαντικοί λόγοι για την απονομή του βραβείου “Migration Consulting Partner”.

Η Blazeclan συνεχίζει να ενισχύει τις δυνατότητές της όσον αφορά το AWS cloud και εστιάζει στην οικοδόμηση μιας εις βάθος τεχνογνωσίας σε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες. Με όλα τα παραπάνω, η εταιρεία επιτυγχάνει να παρέχει στους πελάτες της εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζονται, προκειμένου να ξεπερνούν πολύπλοκες και δυναμικές προκλήσεις αποτελεσματικά και με ταχύτητα. Καθώς οι προσδοκίες των πελατών για την ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων συνεχίζουν να αυξάνονται, η συνεργασία της Blazeclan με την AWS αποτελεί στρατηγικό παράγοντα διαφοροποίησης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιτύχουν τους κρίσιμους στόχους τους, εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και πολύτιμους πόρους.