Η Ελλάδα της καινοτομίας δίνει ραντεβού στα Hellenic Innovation Forum & Awards 2021!

    Από: Startup Team

Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, μέσα από την LiveOn, την καινοτόμο πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων, τα Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 ενώνουν την Ελλάδα της Καινοτομίας, ξεχωριστούς ανθρώπους από την πολιτική, την ακαδημαϊκή κοινότητα και την αγορά, σε έναν κοινό σκοπό για όλους μας: να αναδείξουμε τα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η καινοτομία στη χώρα μας και να επιβραβεύσουμε επιχειρήσεις και πρόσωπα που συνεισφέρουν, ώστε να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου ελληνικού παραγωγικού μοντέλου.

Στην ατζέντα του συνεδρίου, η οποία περιλαμβάνει 17 και πλέον διακεκριμένους ομιλητές από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, ξεχωρίζουν για τις τιμητικές διακρίσεις που θα λάβουν για την συνεισφορά τους στο Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας, ο κ. Χρίστος Δήμας, PhD, Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων (Έρευνα & Καινοτομία) και ο κ. Μάρκος Βερέμης, Συνιδρυτής & Πρόεδρος ΔΣ Upstream, Εταίρου BigPi Venture.

Τα Hellenic Innovation Forum & Awards 2021 διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η εκδήλωση θα είναι μια ψηφιακή παραγωγή με την τεχνολογία LiveOn, από το καινοτόμο 3εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Η θεματολογία του Forum περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Το κράτος προωθεί την καινοτομία
  • Χρηματοδοτώντας καινοτόμες ιδέες
  • Παραδείγματα καινοτόμων εγχειρημάτων
  • Αναπτύσσοντας και διασυνδέοντας την έρευνα

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά το Πρόγραμμα της εκδήλωσης: ethosevents.eu/event/hellenic-innovation-forum-amp-awards-2021/#Schedule