Η Freedom Finance μηδενίζει τις προμήθειες συναλλαγών για μετοχές, ομόλογα, ETFs, options και futures

    Από: Startup Team

Η Freedom Finance Europe Ltd, θυγατρική της Freedom Holding Corp. συνεχίζει τη δυναμική της αναπτυξιακή στρατηγική στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά, προσελκύοντας  έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό επενδυτών οι οποίοι αξιοποιούν τις επενδυτικές δυνατότητες που παρέχει -και στην ελληνική γλώσσα- η πλατφόρμα Freedom24.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής ανάπτυξης, η πλατφόρμα Freedom24 προσφέρει τώρα τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο χρηματοοικονομικά προϊόντα, με εντελώς μηδενικές προμήθειες για αγοραπωλησίες μετοχών, ομολόγων, ETFs, options και futures, από χρηματιστήρια των ΗΠΑ, Ευρώπης, Ασίας, Ρωσίας καθώς και από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Εξηγώντας λεπτομέρειες της στρατηγικής, ο Χρήστος Γεωργίου, επικεφαλής του γραφείου της Freedom Finance στην Ελλάδα, σχολίασε: “Η Freedom24 είναι σήμερα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες online trading στην Ευρώπη. Για να ενισχύσουμε περαιτέρω αυτή τη δυναμική, εφαρμόζουμε στρατηγική  μηδενικών προμηθειών, που θα επιτρέψει σε περισσότερους επενδυτές να δοκιμάσουν τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μας, χωρίς να επιβαρύνονται με προμήθειες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους”.

Το χαρτοφυλάκιο των επενδυτικών υπηρεσιών της Freedom Finance, έχει ήδη επεκταθεί, προσφέροντας τη δυνατότητα συμμετοχής των επενδυτών, σε δημόσιες προσφορές (IPOs) αμερικανικών και ευρωπαϊκών εταιρειών, αποκλειστικά με on-line διαδικασίες, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Freedom24”. Να σημειωθεί ότι είναι η μόνη πλατφόρμα online trading που προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά, τη δυνατότητα συμμετοχής σε δημόσιες προσφορές (IPOs) κορυφαίων αμερικανικών, ευρωπαϊκών και ασιατικών εταιρειών.

Εκτός των υπολοίπων υπηρεσιών, οι επενδυτές που αξιοποιούν την Freedom24, έχουν πρόσβαση και σε επενδυτικά κεφάλαια τύπου ETF (Exchange Traded Funds – Διαπραγματεύσιμα Αμοιβαία Κεφάλαια), ένα σύγχρονο χρηματοοικονομικό προϊόν, το οποίο -σε αντίθεση με τα κλασικά αμοιβαία κεφάλαια- διαπραγματεύεται ελευθέρα στις χρηματιστηριακές αγορές.

Επιπροσθέτως, απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών από πολλά άλλα, σύγχρονα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται 147.000 διαφορετικά Ομόλογα, πάνω από 855.000 Options (συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης) καθώς και μια πληθώρα από Futures (Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης).

Χάρη στις προσφερόμενες υπηρεσίες, ο χρήστης της πλατφόρμας Freedom24, έχει τη δυνατότητα να χτίσει ένα σύνθετο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, ξεκινώντας ακόμη και με ελάχιστα χρήματα και μάλιστα με μηδενικές προμήθειες, μέχρι το τέλος του έτους, γεγονός που αποτελεί ένα τεράστιο πλεονέκτημα, συγκριτικά με άλλες υπηρεσίες online trading.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poors αναβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστωτική φερεγγυότητά της Freedom Finance Europe Ltd, κατατάσσοντάς την στην κατηγορία “Β”, με σταθερές προοπτικές.