Η Green Panda επεκτείνεται στην κυπριακή αγορά

    Από: Startup Team

Η Green Panda, η πρώτη ελληνική recommerce startup που εξειδικεύεται στη σχεδίαση καινοτόμων trade-in προγραμμάτων για την επιστροφή smartphones και διαθέτει προηγμένα ATMs πώλησης και ανακύκλωσης smartphones, επεκτείνει την παρουσία της και στην κυπριακή αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, προχωρώντας σε στρατηγική συνεργασία με την iStorm Κύπρου, η Green Panda ανέλαβε για τα καταστήματα της εταιρείας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα την πλήρη σχεδίαση και υποστήριξη του trade-in προγράμματος “Trade & Upgrade”.

Μέσω του εν λόγω προγράμματος το οποίο είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά από τον περασμένο Ιούλιο, οι δύο εταιρείες προσφέρουν στους σύγχρονους καταναλωτές σε Ελλάδα και Κύπρο ακόμη περισσότερες εύκολες και ασφαλείς λύσεις επιστροφής ενός iPhone και άμεσης επιβράβευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Green Panda, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020, εφαρμόζει στην πράξη ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας, προάγοντας την επιστροφή και επαναχρησιμοποίηση των smartphones. Μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, δημιουργεί και σχεδιάζει trade-in προγράμματα για την επιστροφή smartphones με άμεση ανταμοιβή του χρήστη, βοηθάει στην επέκταση του κύκλου ζωής των smartphones που έχουν ακόμα περιθώριο λειτουργίας και συμβάλλει έμπρακτα στη μείωση της παγκόσμιας ρύπανσης από ηλεκτρονικά απορρίμματα (e-waste).