Η IWG πηγαίνει στα νότια προάστια – Ανοίγει τα πρώτα γραφεία της στη Γλυφάδα

    Από: Startup Team

Η IWG – εταιρεία παροχής ευέλικτων χώρων εργασίας με παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο – ανοίγει τα πρώτα της γραφεία στα νότια προάστια της Αθήνας, στη Γλυφάδα, στα μέσα Φεβρουαρίου 2022. Τα νέα γραφεία θα λειτουργήσουν με το brand Regus της IWG (International Workplace Group), η εταιρεία – ομπρέλα των brands Regus και Spaces, που έχει παρουσία στην χώρα μας από το 1998 στο κέντρο της Αθήνας, στην Καλλιθέα, στο Μαρούσι και στην Θεσσαλονίκη.

Στην Γλυφάδα σε έναν χώρο 900 τετραγωνικών μέτρων που εκτείνεται σε 3 ορόφους, η IWG θα δημιουργήσει 26 ιδιωτικά γραφεία, δύο αίθουσες συνεδριάσεων και 16 μεμονωμένες θέσεις εργασίας για όλους όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν από τα πάγια έξοδα γραφείου, να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους γρήγορα και εύκολα, για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο συμβόλαιο για την έδρα τους αλλά και για εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πόλη και αναζητούν χώρο εργασίας ή επιθυμούν να μεταφέρουν τμήματά τους που βρίσκονται σε τηλεργασία.

Παράλληλα η IWG παρέχει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες όπως γραφεία για ενοικίαση, γραφεία μερικής χρήσης, κοινόχρηστα και εικονικα γραφεία, υπηρεσίες επικοινωνίας, τηλεφωνικό κέντρο, υπηρεσία τηλεδιάσκεψης και διαχείριση αλληλογραφίας. Οι ενοικιαστές έχουν πρόσβαση σε χώρους συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες εκπαίδευσης.

Τα γραφεία και οι συνεργατικοί χώροι της IWG στην Γλυφάδα βρίσκονται στο κέντρο της περιοχής, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 58, με εύκολη πρόσβαση στην στάση λεωφορείου και στο τραμ.

Ο CEO της IWG στην Ελλάδα, Χρήστος Μισαηλίδης δήλωσε σχετικά “είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε τα νέα γραφεία της Regus στην Γλυφάδα, μια περιοχή με σημαντική δυναμική και έντονο επιχειρηματικό στοιχείο. Πιστεύουμε ότι οι χώροι μας θα εξυπηρετήσουν τον κόσμο που ήδη δραστηριοποιείται στην περιοχή και θα δώσουν την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια νέα επιχειρηματική βάση στα νότια προάστια.Το γραφείο της Γλυφάδας αποτελεί μέρος της επέκτασης που σχεδιάζουμε σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Η IWG κατέχει εμπειρία 30 ετών και έχει παρουσία σε 120 χώρες με 3.500 επιχειρηματικά κέντρα και λειτουργεί στην Ελλάδα με επιτυχία 9 κέντρα, με δύο brands, τα Spaces και τα Regus. Άμεσος στόχος στη χώρα μας είναι η επέκταση και δημιουργία νέων ευέλικτων χώρων εργασίας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, δημιουργώντας ένα δίκτυο με πάνω από 60 επιχειρηματικά κέντρα. Το πρόγραμμα ανάπτυξης θα βασιστεί στις δυνατότητες της τοπικής αγοράς, με βάση την εγκεκριμένη μεθοδολογία της IWG και θα παρέχει λύσεις τόσο σε εταιρείες όσο και σε μεμονωμένους εργαζόμενους, προσφέροντας σύγχρονους και ευέλικτους επαγγελματικούς χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.