Η LHH αναδείχτηκε Ηγέτης στις Υπηρεσίες Outplacement και Career Transition

    Από: Startup Team

Σύμφωνα με το Report PEAK Matrix® 2022 του Everest Group

  • Η LHH αναγνωρίστηκε στο Report PEAK Matrix® 2022 του Everest Group, για τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της και το παγκόσμιο αποτύπωμα των προσφερόμενων υπηρεσιών.
  • Η LHH, εταιρεία του Ομίλου Adecco, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων ταλέντου, με εξειδίκευση σε θέματα που σχετίζονται με το Μέλλον της Εργασίας, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Επαγγελματικής Μετάβασης για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η LHH αναδείχθηκε Ηγέτης στην έκθεση PEAK Matrix® Outplacement and Career Transition 2022 του Everest Group. Η LHH αναγνωρίστηκε για τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της και το παγκόσμιο αποτύπωμα των προσφερόμενων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των career coaches που είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην ένταξη εργατικού δυναμικού στην αγορά, χωρίς αποκλεισμούς και στην ψυχολογική υποστήριξη μέσω επαγγελματικής συμβουλευτικής. Η εταιρεία έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για τον θετικό αντίκτυπο των προγραμμάτων που προσφέρει στην αγορά. Έλαβε επίσης υψηλές βαθμολογίες για το μερίδιο αγοράς, το μείγμα χαρτοφυλακίου, την αξία των προγραμμάτων, το όραμα και τη στρατηγική, το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών, την καινοτομία και τις επενδύσεις της για τη διατήρηση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Οι αξιολογήσεις PEAK Matrix του Everest Group παρέχουν αναλύσεις και πληροφορίες που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις επιλογής σχετικά με τους παγκόσμιους παρόχους υπηρεσιών, τις τοποθεσίες, τα προϊόντα και τις λύσεις σε διάφορα τμήματα της αγοράς.

«Όσον αφορά στην Επαγγελματική Μετάβαση, οι εταιρείες χρειάζονται τον σωστό συνδυασμό τεχνολογίας και πρακτικής καθοδήγησης για να παρέχουν εξατομικευμένες εμπειρίες», δήλωσε ο πρόεδρος της LHH, John Morgan, και συνεχίζει λέγοντας: «Η LHH προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις με προτεραιότητα τον άνθρωπο που μειώνουν τον χρόνο μέχρι την επανατοποθέτηση έως και 65%. Η πλοήγηση στον νέο κόσμο της εργασίας είναι περίπλοκη και η LHH έχει δεσμευτεί να βοηθά εταιρείες και ιδιώτες να προχωρήσουν και να πετύχουν. Είναι τιμή μας που αναγνωριστήκαμε ως ηγέτης στον κλάδο της Επαγγελματικής Μετάβασης από το Everest Group».

«Στις μέρες μας, οι οργανισμοί ανεξαρτήτως κλάδου αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς αλλαγές. Καλούνται να μετασχηματίσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους για να ανταποκρίνονται στις εξελίξεις. Σε αυτή την κομβική περίοδο βρισκόμαστε δίπλα τους με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας τον άνθρωπο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανάδειξή μας ως ηγέτης στην έκθεση PEAK Matrix® Outplacement and Career Transition 2022 του Everest Group, η οποία απλά επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για παροχή των ποιοτικότερων υπηρεσιών στην αγορά», δήλωσε η Κατερίνα Βουρλογιάννη, Talent Development Director, LHH Greece.

Η LHH, εταιρεία του Ομίλου Adecco, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων ταλέντου, με εξειδίκευση σε θέματα που σχετίζονται με το Μέλλον της Εργασίας, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της Επαγγελματικής Μετάβασης για περισσότερα από 50 χρόνια. Παρέχει υπηρεσίες Επαγγελματικής Μετάβασης για εργαζομένους σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα, από ωρομίσθιους και με μικρή εργασιακή εμπειρία μέχρι ανώτερα και ανώτατα διοικητικά στελέχη. Βοηθά τις εταιρείες σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της εκτέλεσης της Επαγγελματικής Μετάβασης των επηρεαζόμενων από αναδιοργανώσεις εργαζομένων, με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των αξιολογήσεων δεξιοτήτων εργατικού δυναμικού, της υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού, της αναβάθμισης δεξιοτήτων, της καθοδήγησης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει έλλειψη δεξιοτήτων και οι απαιτήσεις σε εργατικό δυναμικό αλλάζουν, η LHH επενδύει συνεχώς για να προσφέρει πάντα τις υψηλότερου επιπέδου λύσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία  στους συμμετέχοντες στα προγράμματά της.