Η Marathon Venture Capital αυξάνει τα διαθέσιμα κεφάλαιά της σε 70 εκατ. ευρώ

    Από: Startup Team

Η Marathon Venture Capital ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2017 με μια μοναδική αποστολή να βοηθήσει φιλόδοξους Έλληνες ιδρυτές να δημιουργήσουν εταιρείες τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης. Έκτοτε, έχει το προνόμιο να συνεργάζεται με λαμπρούς επιχειρηματίες, αντιμετωπίζοντας μερικές από τις πιο σημαντικές προκλήσεις της ανθρωπότητας – ήδη από την αρχή.

Η Marathon Venture Capital συνεργάστηκε για παράδειγμα με την εταιρεία που τώρα ηγείται του ψηφιακού μετασχηματισμού της φαρμακευτικής Ε&Α, στο στάδιο του πρωτοτύπου. Δημιούργησαν τον πρωτοπόρο των εργαστηρίων hacking και της μεγαλύτερης κοινότητας κυβερνοασφάλειας στη γη. Βοήθησαν να απογειωθεί ο σημερινός πρωτοπόρος της αυτόνομης γεωργίας ακριβείας, κατευθείαν από ένα πρόχειρο demo.

Όταν χτίζεται κάτι με αξία, η αγορά ανταποκρίνεται. Οι εταιρείες του χαρτοφυλακίου μας αναπτύσσονται γρήγορα, προσελκύοντας κορυφαία ταλέντα, κερδίζοντας αξιόλογους πελάτες στο Fortune 500, ενώ συγκεντρώνουν μετέπειτα κεφάλαια από θρυλικούς επενδυτές όπως τα Bessemer, Bain, 83North, Insight και Index.

Διαβάστε περισσότερα εδώ