Η Pylones Hellas η πρώτη Ελληνική εταιρία που πιστοποιείται ως «Cybersecurity Made in Europe»!

    Από: Startup Team

Η Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 24 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναγνωρίστηκε και πιστοποιήθηκε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει, ως «CYBERSECURITY MADE IN EUROPE» εταιρία. Παράλληλα, στην Pylones Hellas, απονεμήθηκε και το αντίστοιχο label, σχεδιασμένο με σκοπό την προώθηση των ευρωπαϊκών εταιρειών που εξειδικεύονται στο cybersecurity.

Η Pylones Hellas απολαμβάνει τη τιμή να είναι μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρείες και η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει λάβει μέχρι σήμερα την πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας «CYBERSECURITY MADE IN EUROPE» από τον European Cyber Security Organization (ECSO)!

Από τις αρχές του 2021, η πιστοποίηση απονέμεται σε ευρωπαϊκές εταιρείες που παρέχουν αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλειας διαδικτύου. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Pylones Hellas βοηθούν τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις ψηφιακές τους προκλήσεις με τον πιο ασφαλή τρόπο!  Με κινητήρια δύναμη το πάθος να κάνει αυτόν τον κόσμο πιο ασφαλή, η Pylones Hellas – σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους συνεργάτες της όπως οι F5, Palo Alto, AWS, Microsoft και Forcepoint – προσπαθεί πάντα να βελτιώνει τις ψηφιακές εμπειρίες των πελατών της με όσο το δυνατόν πιο ασφαλή τρόπο αλλά απλό!

 «Η Pylones Hellas είναι υπερήφανη που κατάφερε να αποκτήσει την ‘πιστοποίηση’ Cybersecurity Made in Europe. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η πλειοψηφία των πελατών μας δραστηριοποιείται στον ψηφιακό κόσμο, η απονομή του σήματος από τον ECSO είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση της αποστολής και της στρατηγικής μας! Η Pylones Hellas εστίαζε πάντα ασυμβίβαστα στην ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών της και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε προς αυτή την κατεύθυνση!». είπε ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas.

Ως αποδέκτης της πιστοποίησης αυτής, η Pylones Hellas εγγυάται ότι ακολουθεί όλες τις απαιτήσεις ως προς την προστασία και ασφάλεια των δεδομένων – πάντα ακολουθώντας τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) – σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κυβερνοασφάλεια (ENISA). Οι πελάτες της Pylones Hellas μπορούν έτσι να είναι βέβαιοι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες cybersecurity που παρέχονται δεν περιέχουν «κρυφά σημεία» και έχουν σχεδιαστεί για να είναι ασφαλή παντού!

 

Τι είναι η πιστοποίηση «Cyber Security Made in Europe» ;

Η πιστοποίηση «Cyber ​​Security Made in Europe» όχι μόνο προσδιορίζει την Pylones Hellas ως εταιρεία που βασίζεται στις ευρωπαϊκές αξίες, αλλά την αναγνωρίζει και ως ένα αξιόπιστο και εξαιρετικά ικανό πάροχο υπηρεσιών cybersecurity στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης.