Η Workathlon διοργανώνει τις πρώτες Υβριδικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας!

    Από: Startup Team

Η Workathlon, η πλατφόρμα που προσφέρει διαρκώς νέες και ανταποκρινόμενες στις εκάστοτε συνθήκες λύσεις στελέχωσης στη Φιλοξενίας και την Εστίαση, φέρνει τις πρώτες Υβριδικές Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας!

27 & 28 Ιανουαρίου: Διαδικτυακά
10 Φεβρουαρίου: Δια ζώσης, στο
Athinais Cultural Center, στην Αθήνα.

Αναμφίβολα, ο ξενοδοχειακός κλάδος γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση τα τελευταία χρόνια, παρόλες τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν. Η αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου όμως μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Στον αντίποδα, η αναζήτηση ενός ιδανικού εργοδότη μπορεί να οδηγεί σε αδιέξοδο πολλούς υποψηφίους. Αυτό το ταίριασμα ταλέντων και θέσεων εργασίας έρχεται να καλύψει η Workathlon με τις Ημέρες Καριέρας. Ταλέντα του ξενοδοχειακού κλάδου από Ελλάδα, Κύπρο και όχι μόνο, θα έρθουν σε επαφή με εργοδότες των κορυφαίων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Χάρη στο λογισμικό της Workathlon, μέσα σε μόλις μία ημέρα, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν όλο το απαραίτητο τους προσωπικό για την σεζόν 2022! Φαντάζει ιδανικό; Μέσω 10-λεπτων συνεντεύξεων η διαδικασία γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς αναμονές και χωρίς ατελείωτες στοίβες βιογραφικών. Η δυνατότητα online διεξαγωγής καταργεί γεωγραφικούς περιορισμούς ενώ οι συναντήσεις από κοντά δίνουν ένα στοιχείο ζωντάνιας και αλληλεπίδρασης.

Οι εργοδότες λοιπόν που θέλουν να καλύψουν το προσωπικό τους για την σεζόν 2022 και να απαλλαγούν από έναν σημαντικό όγκο της διαδικασίας στελέχωσης, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να γνωρίσουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες και να ανακαλύψουν ευκαιρίες εργασίας, μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή εδώ για το Διαδικτυακό event στις 27 & 28 Ιανουαρίου και εδώ για τις 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Στη Workathlon γνωρίζουμε τις προκλήσεις της αγορά εργασίας στον Ξενοδοχειακό κλάδο, γι’ αυτό και παραμένουμε στο πλευρό των ανθρώπων του κλάδου.