ΙΚΕΑ Digital Spa: Μια συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία!

    Από: Startup Team

Το IKEA Digital Spa είναι τώρα διαθέσιμο στο IKEA.gr και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και δημιουργικότητας!

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει το IKEA Digital Spa, μια ψηφιακή καινοτομία που έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη όλων μας για δημιουργικότητα, συγκέντρωση και αποφόρτιση από την έντονη καθημερινότητα.

Πρόκειται για μια συναρπαστική, ψηφιακή εμπειρία ήχου, εικόνας και βίντεο με στόχο να «ξεκουράσει» και να «ανανεώσει» πνευματικά τους επισκέπτες του IKEA.gr, που αποζητούν ένα δεκάλεπτο διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους. Ακόμα όμως και τους καλοκαιρινούς μήνες που έχουμε εξίσου ανάγκη για ξεκούραση και ανανέωση, το ΙΚΕΑ Digital Spa αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση και αποφόρτιση στην παραλία, αφού είναι προσβάσιμο και μέσω φορητών συσκευών.

Οι μοναδικής αισθητικής εικόνες, αλλά και τα εντυπωσιακά γραφικά των δεκάλεπτων βίντεο, βοηθούν τους επισκέπτες να ταξιδέψουν νοητά και να ανανεωθούν πνευματικά, εστιάζοντας σε θέματα αυτοσυγκέντρωσης, δημιουργικότητας, αυτοελέγχου, ηρεμίας αλλά και αίσθησης ικανοποίησης. Παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα περιήγησης στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων ΙΚΕΑ, τα οποία ενσωματώνονται αρμονικά στα σκηνικά, ανάλογα με τη διάθεση και τον στόχο του κάθε βίντεο.

Ανακάλυψε το ΙΚΕΑ Digital Spa, μέσα από πέντε διαφορετικές θεματικές, στο IKEA.gr και γέμισε τις μπαταρίες σου, χαρίζοντας στον εαυτό σου ξέγνοιαστες στιγμές!