Ο CapsuleT στο περίπτερο του ΕΟΤ στην 85η ΔΕΘ TIF 2021!

    Από: Startup Team

Σε συνέχεια της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, ο ΕΟΤ και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ανανεώνουν την από κοινού παρουσία τους κατά τη διάρκεια της 85η ΔΕΘ TIF 2021, με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση, παρουσίαση και προβολή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στην ελληνική τουριστική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιταχυντής του ΞΕΕ, CapsuleT θα βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ (Περίπτερο 13 stand 12), την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, από τις 4 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., μαζί με 4 ελληνικές startups του τουριστικού κλάδου, τις εταιρείες Hotellisense, Campsaround, Tourmie και mintQR – οι οποίες έχουν αναδειχθεί νικήτριες των προγραμμάτων του επιταχυντή.

Σκοπός της συμμετοχής αυτής, να δοθεί η ευκαιρία στις startups να παρουσιάσουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους και να διευρύνουν το δίκτυο συνεργασιών τους.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο του ΕΟΤ και μάθετε περισσότερα για τις τεχνολογικές εφαρμογές και λύσεις σε επιχειρήσεις όπως, ξενοδοχείο, καφέ-εστιατόριο, τουριστικές εμπειρίες και διαμονή στη φύση!