Οι αγορές Stoferno.gr φέρνουν εκπτώσεις

    Από: Startup Team

Αν υπήρξε κάτι που έλειψε πολύ στο διάστημα του lockdown ήταν οι επισκέψεις στα τοπικά μαγαζιά της γειτονίας: στο delicatessen που μπορείς να βρεις προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς˙ στην κάβα σου για να αγοράσεις ελληνική μπύρα από μικροζυθοποιίες˙ στο γαλακτοπωλείο για ρυζόγαλα, κρέμες και γάλα που μυρίζει «κανονικό» γάλα˙ στον φούρνο για εκείνο το κολασμένο τσουρέκι σοκολάτα για τις υπογλυκαιμίες.

Μπορεί να έλειψαν οι επισκέψεις, δεν έλειψε όμως η εξυπηρέτηση, αφού μέσω της εφαρμογής Stoferno.gr, όλα αυτά τα προϊόντα βρίσκονταν έξω από την πόρτα σου με ταχύτητα και ασφάλεια. Η Stoferno.gr, είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα άμεσου delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας από τοπικά μαγαζιά. Ήταν μια καλή συνήθεια που αναπτύξαμε και σήμερα η Stoferno.gr, σε συνεργασία με τη VISA την επιβραβεύουν προσφέροντας μέχρι και τις 16/7 δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ που πραγματοποιούνται μέσω κάρτας VISA. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

Η συνεργασία της Stoferno.gr, με τη Visa έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, να προσφέρει μια προστιθέμενη αξία σε όσους χρήστες παραγγέλνουν μέσω της πλατφόρμας, αλλά και να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Άλλωστε, η πλατφόρμα ήταν μια από τις καινοτόμες εταιρίες που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Visa Innovation Program που έλαβε χώρα το φθινόπωρο του 2019.

Κοινός διοργανωτής του Visa Innovation Program είναι και η Crowdpolicy. Η Visa και η Crowdpolicy ξεκίνησαν το 2019 το Visa Innovation Program, μία συνεργασία που στοχεύει στην προώθηση νέων τρόπων πληρωμών ενώ παράλληλα εμπλουτίζει την εμπειρία του ψηφιακού εμπορίου για τους Έλληνες καταναλωτές και εμπόρους.

Το Visa Innovation Program λειτουργεί ως μία συνεργατική πλατφόρμα όπου οι εταιρίες fintech και οι συνεργάτες της Visa δουλεύουν μαζί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της αγοράς. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην αλλαγή της συμπεριφοράς στις πληρωμές από μετρητά σε χρήση καρτών σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: τις ημερήσιες δαπάνες των Ελλήνων καταναλωτών, τα έσοδα από τον τουρισμό, τις μετακινήσεις καθώς και τις συναλλαγές προς καταναλωτή (G2C), καταναλωτή προς δημόσιο (C2G), επιχείρηση προς επιχείρηση (B2B) και Peer to Peer (P2P).

Η Stoferno.gr, διαθέσιμη σε web, Android και iOS.