Σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Πως να θέτεις αποτελεσματικά τα όρια σου! | Free Online Webinar

    Από: Startup Team

Free Online Webinar του Women Do Business με θέμα: “Σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Πως να θέτεις αποτελεσματικά τα όρια σου!” με τον καθηγητή και συγγραφέα, Γιώργο Λάγιο!

Το Women Do Business διοργανώνει το Free Online Webinar με θέμα: “Σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία: Πως να θέτεις αποτελεσματικά τα όρια σου!” με τον καθηγητή και συγγραφέα, Γιώργο Λάγιο!

Τετάρτη 3/11/2021 & ώρα 18:00

Για να εγγραφείς και να παρακολουθήσεις το Webinar ακολούθησε το link: bit.ly/3CtvPZ5

Ο ομιλητής, Γιώργος Λάγιος PhD ( c ), M.Sc. (CBT), είναι καθηγητής Ψυχοσεξουαλικής θεραπείας και συγγραφέας των δύο best sellers “Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;” (2018) και “Μέσα στο Μυαλό σου” (2020). Είναι επίσης, κλινικός σύμβουλος ψυχικής υγείας και ομιλητής και έχει βραβευτεί με το President’s Achievement Award από την ελληνοαμερικάνικη ένωση.

Η πρώτη του επίσημη ακαδημαϊκή καριέρα τον οδήγησε στην απόκτηση του πτυχίου του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδος. Αργότερα, συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με αυτό το εξαιρετικά απαιτητικό πεδίο, ο Γιώργος άρχισε να συλλαμβάνει και να κατανοεί το ρόλο που παίζει η ψυχολογία των ανθρώπων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον τομέα των επενδύσεων. Αυτή η ανάγκη του να έρθει σε επαφή με μία πιο ανθρώπινη πλευρά της ζωής, τον οδήγησε στην ίδρυση του M.K.O ‘’Μοιράζομαι’’ το 2013. Το ‘’Μοιράζομαι’’ ήταν η πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, αναγνωρισμένη για τη μοναδική και διαφανή συνεισφορά της στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Έχοντας ζήσει μία πολύπλευρη ζωή και ανακαλύπτοντας διαρκώς νέους ρόλους, ο Γιώργος έχει διακρίνει τα οφέλη του ενεργού ακροατή, όταν η συζήτηση αναλύεται διεξοδικά και δίνεται προσοχή στις σημαντικές πτυχές. Το ανοιχτό μυαλό του, η ειλικρίνεια του και ο σεβασμός είναι κάποια από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο μοναδικό. Όποιος και αν είσαι, όποιο και αν είναι το μονοπάτι σου, ο Γιώργος μπορεί να γίνει συνταξιδιώτης σου σε αυτό το περίπλοκο ταξίδι- το ταξίδι της ζωής.

Μάθε περισσότερα εδώ:

  1. Facebook: Women Do Business
  2. Instagram: @womendobusiness
  3. Website: womendobusiness.eu/

 

Ένα διαφορετικό σεμινάριο που δεν πρέπει σίγουρα να χάσεις!