«Στερεότυπα & Γυναικεία Επιχειρηματικότητα»

    Από: Startup Team

Η AFI σε με την πολύτιμη υποστήριξη του Fondation CHANEL αναλαμβάνει τη σημαντική πρωτοβουλία υποστήριξης και ενδυνάμωσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μέσω Digital καμπάνιας που έχει ήδη ξεκινήσει στα social media και θα συνεχιστεί και με το νέο έτος.

Η Action Finance Initiative στηρίζει την επιχειρηματικότητα, ελεύθερη από τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν την οικονομία μας, από το 2015. Μέχρι σήμερα το ποσοστό των γυναικών που έχουν χρηματοδοτηθεί ώστε να δημιουργήσουν ή να μεγαλώσουν τη δική τους επιχείρηση είναι στο 42% των επιχειρήσεων που έχουν λάβει υποστήριξη.

Με την υποστήριξη του Fondation CHANEL που στηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών παγκοσμίως από το 1999, η digital καμπάνια ενημέρωσης, με τίτλο «γυΝΑΙκες» αφορά το ευρύ φάσμα στερεοτύπων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο επιχειρείν, στον χώρο εργασίας τους αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Tι μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την καμπάνια;

Ενδιαφέροντα Webinars, success stories με επωφελούμενες της AFI να μοιράζονται μαζί σας τις εμπειρίες τους στο επιχειρηματικό τους ταξίδι,  αλλά και πολύτιμες συνεργασίες με άλλους φορείς που μοιράζονται τις ιδεολογίες της AFI και κάνουν σπουδαία δουλειά στην ενημέρωση και ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα επίπεδα, όπως οι Women on Top, συνεντεύξεις με σκοπό την ανάδειξη πετυχημένων γυναικών επιχειρηματιών και role models, καθώς και bloggers, ενεργές στα social media.

Στόχος είναι το κοινό να παραθέσει προβληματισμούς και βιώματα, να ενημερωθεί για την εξάλειψη των διακρίσεων ενάντια στο γυναικείο φύλο στο επιχειρείν αλλά και να λάβει μέρος στην προσπάθεια της AFI και του Fondation CHANEL στη δημιουργία ενός ισορροπημένου οικοσυστήματος  χωρίς ανισότητες.

Τέλος, στο πλαίσιο της Εβομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από 3-10 Δεκεμβρίου, η AFI διοργανώνει webinars με ειδικούς ομιλητές του χώρου από το industry της επιχειρηματικοτητας καθώς επίσης κι ένα speed mentoring session αφιερωμένο στο  γυναικείο επιχειρείν.

Μπορείτε να βρείτε τα webinars στο link που ακολουθεί:  

www.facebook.com/events/140095310889127/

Στις 9 Δεκεμβρίου σε ένα speed mentoring session, οι μέντορες και συνεργάτες της AFI σε συνεργασία με τις Women On Top θα απαντήσουν live σε όποια ερωτήματα έχεις σχετικά με την επιχειρηματική σου ζωή, την αναζήτηση εργασίας, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σου, την επαγγελματική σου ανέλιξη, τις επιπτώσεις της πανδημίας και την συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα γύρω μας και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην καρίερα και την επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Μπορείτε να βρείτε το event στο link που ακολουθεί:

www.facebook.com/events/406519367199384/

Κάνε share και στήριξε και εσύ την καμπάνια για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα!

#AfiSupportsWomen  #WomenGotThePower #AFIxFondationCHANEL #FondationCHANEL