Συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων στο online πρόγραμμα incubation του Orange Grove

    Από: Startup Team

Το Orange Grove προσκαλεί άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα, ή επιχειρηματική προσπάθεια στα πρώτα της βήματα, από όλη την ελληνική επικράτεια να υποβάλλουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2021 αίτηση συμμετοχής στο 6μηνο διαδικτυακό Incubation πρόγραμμα 2021-22, που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Το πρόγραμμα επώασης του Orange Grove προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και δικτύωσης σε νέους επιχειρηματίες για να υλοποιήσουν τις καινοτόμες ιδέες τους αλλά και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και καινοτόμες ΜμΕ συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή τους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2021 και το Incubation πρόγραμμα, που πραγματοποιείται διαδικτυακά, μπορεί να «υποδεχτεί» προτάσεις από όλη την ελληνική επικράτεια, συνεισφέροντας στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Η πρότυπη επιχειρηματική θερμοκοιτίδα προσφέρει μέσω του εντατικού 6μηνου προγράμματός της εκπαίδευση σε επιχειρηματικά εργαλεία και startup μεθοδολογίες, διαδραστικά εργαστήρια με διεθνείς εκπαιδευτές, tailor-made συμβουλευτική καθοδήγηση και mentoring. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στοχευμένες συναντήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ιδέας / επιχείρησής τους, αλλά και να αποκτήσουν πρόσβαση στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove, της Ολλανδικής Πρεσβείας καθώς και στο οικοσύστημα παλαιότερων νεοφυών επιχειρήσεων των προγραμμάτων του Orange Grove.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu/apply/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας σε Facebook, Twitter και Instagram.