Συνεργασία Real Status με την πλατφόρμα Appocalypsis

    Από: Startup Team

Το Νο #1 πρόγραμμα για την διαχείριση μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα Real Status συνδέεται πλέον άμεσα με την πλατφόρμα Appocalypsis προκειμένου να βοηθήσει όλους τους επαγγελματίες Μεσίτες να αποκτήσουν νέους εν δυνάμει πελάτες, μεγιστοποιώντας την αξία του Brand τους.

Δυο Ελληνικές εταιρείες που μοιράζονται την ίδια κουλτούρα, αισθητική, και τάση προς την συνεχή καινοτομία, ανακοινώνουν την συνεργασία τους.

Το Appocalypsis εξειδικεύεται στις βέλτιστες τεχνολογικές πρακτικές marketing βοηθώντας την αποτελεσματική & άμεση επικοινωνία με υπάρχοντες πελάτες καθώς και στην προσέλκυση νέων (Lead Generation).

Χρησιμοποιεί για αυτό τον σκοπό εκατοντάδες, πλήρως παραμετροποιήσμα widgets με λειτουργικότητες όπως (ενδεικτικά):

  • Lead Generation
  • Video
  • Social Media
  • Feedback & Questionnaires
  • Gamification

Στόχος?

Η μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας & εν τέλει της αποτελεσματικότητας σε επίπεδο πωλήσεων, των ιστοσελίδων & social media των μεσιτικών γραφείων. Όλη η πληροφορία από τη δραστηριότητα των Appocalypsis widgets θα είναι προσβάσιμη στον μεσίτη μέσα από το Real Status και το ίδιο το CRM θα αξιοποιεί αυτή την πληροφορία καταχωρώντας τα δεδομένα στις αντίστοιχες δομές του (Ζητήσεις, αναζήτηση νέων πελατών, Προσφορές κλπ).

The Real Estate Apocalypse!

realstatus.gr/

www.appocalypsis.com/