Το 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο LiveOn Expo Complex υλοποίησε το πρώτο υβριδικό συνέδριο

    Από: Startup Team

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το πρώτο υβριδικό συνέδριο στο υπερσύγχρονο digital εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο LiveOn Expo Complex την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021. Οι πάνω από 1.500 συμμετέχοντες που συμμετείχαν στο συνέδριο του ΣΕΒΕ με τίτλο “Export Summit VIII – Awareness: A Key Factor to Success” είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για πρώτη φορά, μια νέα, διαδραστική και πλήρως προσωποποιημένη ψηφιακή εμπειρία.

Η δυνατότητα συμμετοχής σε συνεδριακά και εκθεσιακά events, χωρίς τον περιορισμό του χώρου και του χρόνου, που προσφέρει το 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο LiveOn Expo Complex έδωσε την ευκαιρία σε εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορείς και το ευρύ κοινό να συνδυάσουν τη φυσική παρουσία των ομιλητών με τις εξελιγμένες ψηφιακές δυνατότητες της LiveOn.

Ο κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΕΒΕ, δήλωσε «Ο ΣΕΒΕ, θέλοντας να πρωτοπορήσει, διοργάνωσε το συνέδριο με τίτλο “Export Summit VIII – Awareness: A Key Factor to Success” σε τρισδιάστατο εκθεσιακό κέντρο, το «SEVE Live On Expo Complex». Το 8ο Export Summit αποτέλεσε ένα συνέδριο απολύτως εναρμονισμένο με τις εγχώριες και διεθνείς ανάγκες, καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν διαδικτυακά στο εκθεσιακό κέντρο, να συνομιλήσουν με τους εκθέτες και να συλλέξουν χρήσιμες πληροφορίες γι‘ αυτούς. Ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις και σε συνεργασία με τη LiveOn, o ΣΕΒΕ αξιοποίησε τις ψηφιακές δυνατότητες, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνέδρους να παρακολουθήσουν ένα καινοτόμο συνέδριο που θα αποτελέσει οδηγό για το μέλλον του διεθνούς επιχειρείν.»

Κατά τη διάρκεια της ψηφιακής τους παρουσίας στο εντυπωσιακό τρισδιάστατο περιβάλλον του συνεδρίου, οι σύνεδροι, πέραν της παρακολούθησης των ομιλιών, είχαν τη δυνατότητα για άμεση και διαρκή αλληλεπίδραση με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος – χώρους συνάντησης και δικτύωσης, και συνεδριακούς χώρους, να προγραμματίσουν B2B συναντήσεις στους ειδικά σχεδιασμένους ψηφιακούς χώρους, να συλλέξουν υλικό, και να επωφεληθούν από τις απεριόριστες ευκαιρίες επιχειρηματικής προβολής και δικτύωσης.

Χάρη στην εφαρμογή εξελιγμένων μοντέλων προγραμματισμού και χρήση web τεχνολογιών, το LiveOn Expo Complex έχει αναπτυχθεί με γνώμονα να παρέχει στους διοργανωτές τις ιδανικές συνθήκες για να ενισχύσουν την υβριδική συνεδριακή εμπειρία των χρηστών και να θέτει νέα δεδομένα στην επιχειρηματική επικοινωνία.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO του ethosGROUP και ιδρυτής της LiveOn δήλωσε «Το LiveOn Expo Complex ανοίγει τον δρόμο για τη νέα εποχή των εκθέσεων και των συνεδρίων. Εξοπλισμένο με high-end τεχνολογικές καινοτομίες και στηριγμένο στο cloud, επιτρέπει στον διοργανωτή να αυξάνει τις δυνατότητες της εκδήλωσής του όσο επιθυμεί, προσφέρει στον επισκέπτη ένα διαδραστικό και προσωποποιημένο customer journey, ενώ  παράλληλα εξασφαλίζει την ασφάλεια λόγω των συνθήκων της πανδημίας».