«To Franchise σήμερα, μονόδρομος επιχειρηματικότητας» | Νέο επεισόδιο (Νο 153) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

H επιχειρηματικότητα έχει πολλές μορφές. Μια επιλογή είναι και το Franchising που προσφέρει στους επιχειρηματίες την ασφάλεια και την εγγύηση ενός ήδη χτισμένου ονόματος, ένα δοκιμασμένο προϊόν ή υπηρεσία, τεχνογνωσία και εκπαίδευση. Οι απαιτήσεις όμως για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης είναι οι ίδιοι και δεν υπάρχουν εγγυήσεις επιτυχίας. Η προσωπικότητα και οι ικανότητες του επιχειρηματία εξακολουθούν να παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον σύμβουλο franchise Πλάτωνα Μαλλικούρτη, συζητούν για τον κλάδο του Franchising σήμερα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Πόση διάθεσή έχουν οι Έλληνες για επενδύσεις αυτήν την περίοδο;

 – Για ποιους λόγους η επένδυση μέσω Franchise είναι μια καλή επιλογή; – Ποιος επιχειρηματίας είναι κατάλληλος για να διαλέξει την επιλογή του Franchising; – Πως έχει αλλάξει ο COVID τον κλάδο του Franchising; – Ποιες επιχειρηματικές προτάσεις έχουν ενδιαφέρον σήμερα; – Τι αποδόσεις μπορεί να περιμένει κάποιος εάν επιλέξει ένα Franchise; -Τι πρέπει να προσέξει κάποιος στον Franchisor για να είναι σίγουρος για την επιλογή του; – Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει για να κάνει μια σωστή επιλογή; – Ποιες οι κρυμμένες παγίδες; – Ποιο το μέλλον του κλάδου στην Ελλάδα; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο επιχειρηματίας – franchisor Νίκος Κιούσης, μας παρουσιάζει το Franchising στην πράξη! Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει το βασικό checklist για την επιλογή επένδυσης.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 150 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 153 «To Franchise σήμερα, μονόδρομος επιχειρηματικότητας» μπορείτε να το δείτε εδώ:  marketingconsultant.gr/to-franchise-simera-monodromos-epicheirimatikotitas/