Το Omio και το Ferryhopper ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

    Από: Startup Team

Το Omio (πρώην GoEuro), η κορυφαία πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων της Ευρώπης και το Ferryhopper, η μεγαλύτερη πλατφόρμα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων της Ελλάδας, ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης ITB Berlin. Συνεργασίες όπως αυτή θα αποτελέσουν σημαντικό μέρος της ανάκαμψης του ταξιδιωτικού κλάδου, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στους ταξιδιώτες των οποίων οι ανάγκες έχουν αλλάξει ως αποτέλεσμα της κρίσης του κορονοϊού.

Το νέο API του Ferryhopper έρχεται να συνδέσει δρομολόγια πλοίων όλης της Μεσογείου στην πλατφόρμα του Omio. Η συνεργασία θα προσφέρει σε πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 250 προορισμούς στα Ελληνικά Νησιά, την Ισπανία, την Ιταλία και την Τουρκία. Η επιθυμία για ταξίδια σε πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες είναι μία ακόμα τάση που όπως φαίνεται προκύπτει από την κρίση.

Για πρώτη φορά, και μέσω αυτής της νέας συνεργασίας με το Ferryhopper, τα εκατομμύρια των πελατών του Omio μπορούν να κάνουν αρχικά κράτηση για την πτήση τους, από μια πόλη όπως το Βερολίνο στην Αθήνα, και μέσα στην ίδια εφαρμογή να κάνουν κράτηση για το πλοίο τους από την Αθήνα στη Μύκονο.

Από το Ferryhopper, Έιντεν Σορτ, Εμπορικός Διευθυντής και Συνιδρυτής:

“Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε μία ενιαία πελατοκεντρική πλατφόρμα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε με εταιρίες που μοιράζονται και επενδύουν σε αυτό το όραμα. Είμαστε αισιόδοξοι πως συνεργασίες τέτοιου τύπου σηματοδοτούν την ανάκαμψη του τουρισμού και περήφανοι που συμβάλλουμε στην επόμενη μέρα των ταξιδιών.”

Από το Omio, Τζούλιαν Περσό, VP Εμπορικού Τμήματος:

“Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα ταξίδια θα ανακάμψουν και πως όταν αυτό συμβεί, οι πελάτες θα αναζητούν περισσότερες επιλογές και ευελιξία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η συνεργασία με το Ferryhopper είναι τόσο συναρπαστική – βασίζεται στο υπάρχον πολυτροπικό δίκτυό μας και συνδέει τους πελάτες μας με νέους προορισμούς, τους οποίους μπορούν να εξερευνήσουν με νέους τρόπους, όπως το ταξίδι με το πλοίο.”