Το Project Agora και οι συνεργάτες του στηρίζουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για δεύτερη χρονιά

    Από: Startup Team

Συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι digital publishers και health retailers και η Taboola

Το Project Agora, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο, αξιοποιεί και φέτος τη δύναμη του δικτύου του και των online media για να υποστηρίξει το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Το Project Agora διαθέτει pro bono την τεχνολογία, τους ανθρώπους και μέρος του inventory που διαχειρίζεται προκειμένου να ενισχύσει τις σταθερές μηνιαίες δωρεές προς τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες των innovative ad-experiences που προσφέρει, όπως τα Social Cards, το Magic Story και η Taboola, το Project Agora βοηθά στη διάδοση της καμπάνιας «Γίνε Υποστηρικτής Πρώτης Γραμμής» ενισχύοντας το message impact, reach και engagement της ενέργειας.

Η ανταπόκριση των συνεργατών του Project Agora ήταν από την πρώτη στιγμή εντυπωσιακή.

Από 17/12 και για ένα μήνα οι σχετικές διαφημίσεις εμφανίζονται στο περιβάλλον των μεγαλύτερων publishers και health retailers και οδηγούν τους επισκέπτες στη σελίδα δωρεάς. Στην ενέργεια συμμετέχει και η Taboola, αποκλειστικός συνεργάτης του Project Agora, διαθέτοντας pro bono μέρος του inventory της.

Για τη δωρεά του το κοινό μπορεί να επισκέπτεται το msf.gr/stathera-projectagora καθώς και να κοινοποιεί τη δράση για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την προβολή της.