Το πρώτο ποτό κάνναβης εκτυπώνεται από τα χεράκια του Mike Tyson

    Από: Startup Team

Την στιγμή που νομίζατε ότι τα είχαμε δει όλα σχετικά με τα προϊόντα κάνναβης, από λιπαντικά μέχρι μαξιλάρια, έρχεται ο Mike Tyson να μας διαψεύσει πανηγυρικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes, η «The Ranch Companies» που ανήκει στον διάσημο boxer έχει αποκτήσει μία παγκόσμια άδεια εκτύπωσης προϊόντων κάνναβης.

Αλλά τι σημαίνει αυτό στην πραγματικότητα; Πώς μπορείς να εκτυπώσεις ένα προϊόν κάνναβης; Κι ακόμη περισσότερο, πώς μπορείς να εκτυπώσεις ένα ποτό;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I guess not all Mondays are bad.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyson Ranch™️ (@tysonranchofficial) στις

Εκεί λοιπόν έρχεται ο συνεργάτης του Mike Tyson, με όνομα Smart Cups. Πρόκειται για μία εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του πρώτου τυπωμένου ποτού στον κόσμο και θα παραχωρήσει την IP της στην The Ranch Companies, για να εκτυπώσει προϊόντα κάνναβης με την ακριβή δοσολογία που χρειάζεται.

Ακούγεται σουρεαλιστικό για να είναι αληθινό; Ενδεχομένως και δουλεύει ακριβώς έτσι.

«Για την Ranch, είναι συναρπαστικό να δουλεύουμε με την τεχνολογία της Smart Cups, επειδή μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε το οτιδήποτε είναι δυνατό με αυτή την καινοτόμο τεχνολογία. Το να έχουμε την ικανότητα να παράγουμε σειρές προϊόντων που έχουν την σωστή δόση κάνναβης είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι βάζουμε στο σώμα μας, να κατανοήσουμε την σωστή δοσολογία και καθώς και ποια συστατικά, φάρμακα χρησιμοποιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tyson.

Ωστόσο αυτή η συνεργασία δεν αφορά μόνο την καινοτομία. Αλλά και για την υγεία μας. Σε μία εποχή που τα προϊόντα κάνναβης έχουν γίνει εξαιρετικά ισχυρά, η δοσολογία μπορεί να σηματοδοτήσει τη διαφορά μεταξύ της αποτελεσματικής και αναποτελεσματικής φαρμακευτικής αγωγής. «Ήταν ένα από τα σημαντικά ζητήματα που μαστίζουν τον κλάδο», σχολίασε ο Rob Hickman, CEO της Ranch Companies, αναφέροντας πως αυτή  η συνεργασία θα φέρει μία αλλαγή παιχνιδιού στην αγορά της κάνναβης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία του πρώτου ποτού κάνναβης που εκτυπώνεται θα είναι η αρχή μίας μακράς συνεργασίας, καθώς οι δύο πλευρές υπόσχονται να στοχεύσουν και σε άλλα προϊόντα κάνναβης.