Το TEDxMoraitisSchool επιστρέφει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

    Από: Startup Team

Το TEDxMoraitisSchool (www.tedxmoraitisschool.com) επιστρέφει για δεύτερη φορά στη Σχολή Μωραΐτη με τίτλο “Redefining Borders”. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2020, όλοι οι ομιλητές και ομιλήτριες θα προσέλθουν στο θέατρο της Σχολής Μωραΐτη από όπου θα παρουσιάσουν live τις ομιλίες τους.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς. Η λίστα των ομιλητών αποτελείται από 15 καταξιωμένους επιχειρηματίες, επιστήμονες και καλλιτέχνες. Μπορείτε να βρείτε την αναλυτική σύνθεσή της, καθώς και το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα (www.tedxmoraitisschool.com) του TEDxMoraitisSchool.

Μια απροσδόκητη πανδημία. Η μεταναστευτική κρίση. Ραγδαία μεταβαλλόμενες γεωπολιτικές σχέσεις. Κάθε στιγμή, τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά σύνορα της εποχής μας αναθεωρούνται. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την πραγματικότητα, όλες οι ομιλίες του φετινού TEDxMoraitisSchool θα αξιολογούν την υπέρβαση συνόρων σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς: σε προσωπικό επίπεδο, στην κοινωνία, στην επιστήμη και την τέχνη.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει μια αφοσιωμένη ομάδα μαθητών του Σχολείου. Αποστολή της είναι η διάδοση καινοτόμων ιδεών, απαραίτητων σε έναν κόσμο όπου η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και ολοένα επιταχυνόμενη, και η κινητοποίηση όλων μας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της καθημερινότητάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα παρακολουθήσουν τη φετινή εκδήλωση. Αφού κάνει ψηφιακή κράτηση, το κοινό θα μπορεί να τη παρακολουθήσει live και δωρεάν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Crowdcast. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα για δια ζώσης παρακολούθηση της εκδήλωσης από το θέατρο της Σχολής Μωραΐτη μέσω της αγοράς του αντίστοιχου εισιτηρίου.

Κατοχυρώστε τώρα τη θέση σας στο TEDxMoraitisSchool μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Παρακολουθήστε την προετοιμασία της εκδήλωσης μέσω των επίσημων λογαριασμών της στο Instagram και το Facebook.

Δείτε το trailer του TEDxMoraitisSchool.