Το Women Do Business, στο πλευρό των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας

    Από: Startup Team

Η ομάδα του Women Do Business, συμμετείχε σε δράσεις για τη διαλογή και ταξινόμηση ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Οι εθελοντές & οι εθελόντριες του Women Do Business, συμμετείχαν σε Αθήνα και Κρήτη στις δράσεις του Δήμου Ηρακλείου και της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ και του έργου αυτής το Fabric Republic, προσφέροντας την βοήθεια της ως ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ηρακλείου και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Πλεύρη Αριστέα, καθώς στις συντονίστριες της δράσης, Μαριάννα Γιαλίτη και Κωνσταντίνα Χατζάκη, που συνέβαλλαν στην επίτευξη του εν λόγω εγχειρήματος και συνάμα προσέφεραν τη δυνατότητα στην ομάδα του Women Do Business, να συνεισφέρει έμπρακτα.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, θα σταλούν σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, σε όσους τα εχουν ανάγκη τη Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Women Do Business, εκφράζει τη βαθύτατη συμπόνια και θλίψη της και στο πλαίσιο του ανιδιοτελούς παρεχόμενου κοινωνικού έργου και ως ελάχιστη συμβολή στους συμπολίτες της, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό εκείνων που το χρειάζονται με κάθε δυνατό τρόπο.

Το μήνυμα που στέλνει η οργάνωση είναι πως «το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον».