Welcome to AIBC UAE (DUBAI) 2021! Η «Ανατολή συναντά τη Δύση» στο χώρο της Blockchain τεχνολογίας και των crypto!

    Από: Startup Team

Η νέα ηλεκτρονική εποχή που διανύουμε, ήρθε ακόμη πιο κοντά στις καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων λόγω της απρόσμενης πανδημίας, μιας και η αύξηση ηλεκτρονικών αγορών, ηλεκτρονικών πληρωμών, έκδοσης πιστοποιητικών, δημιουργία ψηφιακών πλατφορμών, ανάπτυξη των e-shops και του digital marketing υπήρξε κατακόρυφη. Η ψηφιακή ανάπτυξη που πραγματοποιήθηκε το περασμένο διάστημα, είχε τεράστια επιρροή και στο χώρο των κρυπτονομισμάτων αλλά κυρίως στην είσοδο της τεχνολογίας blockchain σε όλο και περισσότερες βιομηχανίες, όπως το gaming, τις μεταφορές δεδομένων και πληρωμών, ενώ παράλληλα μέσα σε λίγους μήνες ανερχόμενες υπηρεσίες DeFi (Decentralized Finance) και NFT (Non Fungible Token) κάνουν φρενήρη πορεία ανά τον κόσμο.

 

Το Startup.gr συνεχίζοντας τη συνεργασία του στον τομέα της επικοινωνίας με την SiGma (www.sigma.com.mt/), την high tech εταιρία που δραστηριοποιείται στον ανερχόμενο χώρο της ψηφιακής οικονομίας και ψυχαγωγίας, μέσα από εντυπωσιακά events, θα εστιάσει στο πρώτο μεγάλο συνέδριο, μετά την εξάπλωση της COVID-19, που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Ντουμπάι. Στις 25 και 26 Μαΐου 2021, το AIBC (Artificial Intelligence & BlockChain) UAE Summit (events.aibc.world/aibc-dubai), θα φιλοξενηθεί στο πολυτελές InterContinental Dubai Festival City και θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά τη γέφυρα μεταξύ παγκοσμίων key brands και επενδυτών, στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), ΙοΤ, Quantum Tech, ψηφιακών πληρωμών και νέων αναδυόμενων τεχνολογιών. Εκεί θα συγκεντρωθεί η ελίτ αντιπροσώπων της σύγχρονης σκέψης και οι κορυφαίοι decision makers από κάθε γωνία του πλανήτη και για μια ακόμη φορά, το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή γεγονότα της μετά της πανδημίας εποχής.

Η συγκυρία της ανάπτυξης των κρυπτονομισμάτων,  με το Bitcoin να ξεπερνά (την ώρα του άρθρου) τα 62.500$, με τους χρήστες των crypto να μετρούνται σε εκατομμύρια πλέον, τους τεράστιους τεχνολογικούς κολοσσούς, να εισέρχονται επενδυτικά στο χώρο και την ίδια ώρα τεράστιες εταιρείες να δέχονται ως πληρωμή το bitcoin, όπως ανακοίνωσε η Tesla, έχουν εκτοξεύσει το market cap των cryptocurrencies σε πάνω από 2,1 τρις δολάρια, ενώ πολλά crypto assets, έχουν από μόνα τους ξεπεράσει σε κεφαλαιοποίηση, κάποιες από τις πιο δυναμικές και δραστήριες εταιρίες του κόσμου. Η είσοδος στο χώρο της VISA, έχει απλοποιήσει τη χρηστικότητα των crypto στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, με αποτέλεσμα, καθημερινά να αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=4fbf94b229&attid=0.2&permmsgid=msg-f:1696938460080675035&th=178cbc89e6ce98db&view=att&disp=inline&saddbat=ANGjdJ-72gCRqmn_ipFzGRXj4HQogy1lJiaaxx_WqAyGaqWc4zGYOFj7DO69swMdmj7U-9DhqLvrN9TtztwItLh6AKnrMIyBb9E5JcSGclS2zxtOrsk3akx4hGw3PNtbXhsedp8BXcJoOzi4E_qo8hzzq8WimvLGBPLsJ13wMv1y3KV7e06SW2doyrBPqYsWRbE3hpuGsE_-kH_NZmCnYQ2NNd-PotLfEfsU5aCc2CcXB6GOkE3GxtLThdPsQgLfPtW_oo_6womiZ4TDudpypRNjPNDZbZhmin_EA_r41y9XKxXwwYBa_qJIi5AMFLGPpx7bWMV-DMNn5vnDdsUEbYHHvFeHCkzlmX-MNX6JJUd4yQT02-8FhMcKrz-Fna-co63j1nuu-xWWYdZkJUQ48PW2NNHmRw3Q9DFlPMTOmanBtzgWEit826N_J7XEejZMH1E2RtvO2gYk1gUiAVje9oObSufGrTUwWPlOfCdIGWvZFD-ea2SyFeObxraa6av2fiGR8XiaHgR127OhYGn8PgXQHKccIGaxDADTXoKxZ_xxkbb5r6LhTe6SqJxpzABZ0YI_TszwbMj4dEJFlQAJBNjbNGnn9tB_7gXxodqzklnD1qIT9ncJIMb36ZCy_mTJD1iG_1x6Q8eQw4bPVEBvM6xXP78ZHivgIX1bV4rnEzlm9PGI50lU3YIwAQi2760

Τα παραπάνω στοιχεία και τις νεότερες εξελίξεις, μπορεί να συναντήσει οποιοσδήποτε στο AIBC DUBAI 2021, καθώς το συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό και μάλιστα το Startup.gr έχει εξασφαλίσει 25% έκπτωση στη επιλογή των εισιτηρίων ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο: An exclusive offer for you. Το Ντουμπάι, ως ένας γεωγραφικός κόμβος και με την ανάπτυξη των εμβολίων να κινείται γρήγορα, αποτελεί μια ασφαλή περιοχή για τη συνάντηση ατόμων από όλες τις ηπείρους. Παράλληλα, Το επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση επέτρεψε ένα ανθισμένο φυτώριο καινοτομίας και αναδυόμενης τεχνολογίας – μια ιδέα που ενθυλακώθηκε περαιτέρω αφού το Εμιράτο υιοθέτησε το παρατσούκλι “Silicon Oasis” σε έναν τεχνολογικά «βαρύ» χώρο της πόλης. Το συνέδριο AIBC UAE  έχει γίνει θερμά δεκτή στην περιοχή, με την ίδια την κυβέρνηση του Ντουμπάι να χρηματοδοτεί την εκδήλωση σε μια ισχυρή επίδειξη υποστήριξης, γεγονός που βάζει τα θεμέλια για να γίνει μελλοντικός θεσμός στην περιοχή! Τέλος στο συνέδριο αυτό θα υλοποιηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις παράλληλα με τη μεγάλη Expo, που θα φιλοξενείται στον εξωτερικό χώρο των συνεδριακών παρουσιάσεων, όπως το AIBC Gala Awards, Exclusive Business Dinners, Business Cruise αλλά και το εντυπωσιακό StartUp Pitch, στο οποίο θα γίνει ειδική αναφορά σε επόμενο άρθρο. Μέχρι τότε stay tuned…