«Ξεκλειδώνουμε το μέλλον»: Οι ψηφιακές τεχνολογίες και η τεχνητή νοημοσύνη πάνε Θεσσαλονίκη

    Από: Startup Team

Τεχνολογικά επιτεύγματα, τεχνητή νοημοσύνη, ρομποτική και ψηφιακός μετασχηματισμός δίνουν «ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη, στις 14 -16 Οκτωβρίου 2021, στην έκθεση «BEYOND»,  η οποία φέτος έχει θέμα «Unlock The Future». Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τη HELEXPO, την Industry Disruptors  και την Be Best και έχει στόχο να παρουσιάσει όλο το πλέγμα της τεχνολογικής εξέλιξης μέσα από εφαρμογές, λύσεις και υπηρεσίες. Η Beyond αποτελεί μια πρωτοποριακή διοργάνωση στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας και φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις για την καθιέρωση μιας διεθνούς έκθεσης – ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα στα πρότυπα της ΜWC, που θα διαδραματίσει στρατηγικό ρόλο στη ΝΑ Ευρώπη και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες .

Οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτομίες που φέρνει η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και παράλληλα να συμμετάσχουν σε πολυδιάστατα events.

Σε εκδήλωση που έγινε στο χώρο του καφέ του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO AE Τάσος Τζήκας απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε σημαντικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας και της καινοτομίας με στόχο να εδραιωθεί η Θεσσαλονίκη ως τεχνολογικό hub. Παράλληλα υπογράμμισε την στρατηγική ευκαιρία που αποτελεί η Beyond για τους συμμετέχοντες αλλά και τους επισκέπτες.

Από την πλευρά της, η κυρία Γιώτα Παπαρίδου, πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως ευκαιρία για να δείξει η Ελλάδα την επένδυσή της στην καινοτομία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΠΕ, κύριοι Σπύρος Παμπουκίδης, Βασίλης Ορφανός, Δημήτρης Παπαϊωάννου και Κώστας Τζοάνης και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, κύριος Γιάννης Σύρρος, ο οποίος, ως εκπρόσωπος του ΣΕΠΕ, είναι  και  πρόεδρος του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA).

Η έκθεση φιλοδοξεί να εδραιωθεί ως σημείο αναφοράς  για την έρευνα και τις νέες ευφυείς τεχνολογίες. Απευθύνεται σε εταιρείες, νεοφυείς επιχειρήσεις, παρόχους τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, προμηθευτές, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, επενδυτές και εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων και – κυρίως – σε όσους «κοιτούν» προς το αύριο!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την BEYOND μπορείτε να δείτε εδώ: www.be4ond-expo.gr/