THE BRAND TEAM - Branding is what people say about you when you are not in the room

Μέσα από τη διαδικασία του branding, μια εταιρία προσδιορίζεται, ορίζει τον εαυτό της και αποσαφηνίζονται οι αξίες της.


Δημοσίευση : 2014-01-08

Η Ζωή Κερασιώτη στον Άκη Αναγνωστόπουλο,

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Marketing Communication (BA) στο Αμερικάνικο κολλέγιο. Στη συνέχεια, έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο, στο Brunel University, με εξειδίκευση στα Branding Strategies (ΜΑ). Τα τελευταία 10 χρόνια έχω εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και κυρίως στο χώρο του branding, ως account director για μεγάλους λογαριασμούς. Αυτό είναι που πάντα με τραβούσε περισσότερο και στην Ελλάδα είναι πολύ λίγες οι εταιρίες επικεντρώνονται σ' αυτό. Έτσι προέκυψε η ιδέα του να φτιάξω την The Brand Team.

Τι είναι η THE BRAND TEAM;

Η The Brand Team είναι η νέα ιδέα για το brand consulting. Είναι μια εταιρία που προσφέρει tailor-made λύσεις για κάθε πελάτη, μέσα από ένα επιχειρηματικό μοντέλο που μειώνει κατά πολύ τα ρίσκα που θα πρέπει να πάρει.

Η ιδέα είναι απλή: μια ομάδα από κειμενογράφους, designers και strategists η οποία, ανάλογα με το ζητούμενο του κάθεproject, ενώνει τις δυνάμεις της για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που μιλάνε μέσα από τις πωλήσεις.

Αυτό που κάνει τη The Brand Team να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, που της δίνει τη δυνατότητα να επιλέγει τον κατάλληλο συνεργάτη για το εκάστοτε έργο, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του κάθε project στο 100%.

Γιατί ειναι απαραίτητο το branding;

Μέσα από τη διαδικασία του branding, μια εταιρία προσδιορίζεται, ορίζει τον εαυτό της και αποσαφηνίζονται οι αξίες της. Αποκτά υπόσταση, όχι μόνο οικονομική και λειτουργική, αλλά και συναισθηματική. Αυτό είναι ένα από τα βασικότερα βήματα που χρειάζεται να κάνει πριν συστηθεί στο καταναλωτικό κοινό και αρχίσει να χτίζει μια σχέση μαζί του. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι καταναλωτές δεν αγαπούν τις ίδιες τις εταιρίες, αγαπούν την εμπειρία που τους προσφέρουν οι εταιρίες.

Σε ποιους απευθύνεστε;

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν τη σημασία του branding. Σε αυτούς που επιζητούν στρατηγική σκέψη από έναν συνεργάτη, σε αυτούς που θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα του ανταγωνισμού και της αγοράς που τους αφορά, σε αυτούς που θέλουν να δουν ένα όνομα ή ένα δημιουργικό που θα τους προτείνουμε να έχει προκύψει μέσα από μια μεθοδολογία, και όχι από το πουθενά.

Τι μέτρα θα πρέπει να λάβουν οι επιχειρηματίες κατά τη γνώμη σας ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν εν έτη 2014;

Μέσα απο τις κρίσεις έρχονται οι αλλαγές. Ζούμε σε καιρούς που απαιτούν μακροπρόθεσμη στρατηγική και προγραμματισμό, γιατί μόνο έτσι θα αντέξει μια επιχείρηση ενάντια στην κρίση. Αλλά, ως γνωστόν, κάθε κρίση έχει και ευκαιρίες. Το θέμα είναι να τις ανακαλύπτουμε.

Τι συμβουλές θα δίνατε στους επιχειρηματίες out there, σύμφωνα με τις εμπειρίες σας μέχρι τώρα;

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια δυνατή ομάδα που σε στηρίζει. Δεν είναι τυχαίο που στο δικό μας όνομα υπάρχει η λέξη "team". Το ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρίας που εργάζεται και προσπαθεί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Είσαι οι άνθρωποί σου. Γι' αυτό, όσο πιο έντιμα και επαγγελματικά φέρεσαι στον συνεργάτη σου, τόσο πιο ''δυνατή'' θα είναι η επιχείρησή σου.

Βρείτε τους

www.thebrandteam.com

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ζωή Κερασιώτη - zoe@thebrandteam.com

comments powered by Disqus

Impocall

Really useful and simple iOS app to manage your calendar.
15-12-2018 - 08:05
δείτε περισσότερα

Paytouch

POS software to sell, manage and grow your business.
15-12-2018 - 08:02
δείτε περισσότερα

RaterFox for Chrome 2.0

The must-have Chrome extension for movie hunters
15-12-2018 - 08:01
δείτε περισσότερα

PowerSong

Find which songs make you run or cycle faster!
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

ListWithMe

Create and share editable lists in iMessage
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

Visibly

Nurture a culture of employee advocacy
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

Responsive Design Checker

Check how responsive is your website across device sizes
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

Git Butler

Automate GitHub pull request & issue workflows
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

SnoozYe

Put Kanye West news to sleep 😴
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

Kodi King

Board game of strategy played between friends, family & kids
15-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα