THE BRAND TEAM - Branding is what people say about you when you are not in the room

Μέσα από τη διαδικασία του branding, μια εταιρία προσδιορίζεται, ορίζει τον εαυτό της και αποσαφηνίζονται οι αξίες της.


Δημοσίευση : 2014-01-08

Η Ζωή Κερασιώτη στον Άκη Αναγνωστόπουλο,

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Marketing Communication (BA) στο Αμερικάνικο κολλέγιο. Στη συνέχεια, έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο, στο Brunel University, με εξειδίκευση στα Branding Strategies (ΜΑ). Τα τελευταία 10 χρόνια έχω εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και κυρίως στο χώρο του branding, ως account director για μεγάλους λογαριασμούς. Αυτό είναι που πάντα με τραβούσε περισσότερο και στην Ελλάδα είναι πολύ λίγες οι εταιρίες επικεντρώνονται σ' αυτό. Έτσι προέκυψε η ιδέα του να φτιάξω την The Brand Team.

Τι είναι η THE BRAND TEAM;

Η The Brand Team είναι η νέα ιδέα για το brand consulting. Είναι μια εταιρία που προσφέρει tailor-made λύσεις για κάθε πελάτη, μέσα από ένα επιχειρηματικό μοντέλο που μειώνει κατά πολύ τα ρίσκα που θα πρέπει να πάρει.

Η ιδέα είναι απλή: μια ομάδα από κειμενογράφους, designers και strategists η οποία, ανάλογα με το ζητούμενο του κάθεproject, ενώνει τις δυνάμεις της για να δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που μιλάνε μέσα από τις πωλήσεις.

Αυτό που κάνει τη The Brand Team να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, που της δίνει τη δυνατότητα να επιλέγει τον κατάλληλο συνεργάτη για το εκάστοτε έργο, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του κάθε project στο 100%.

Γιατί ειναι απαραίτητο το branding;

Μέσα από τη διαδικασία του branding, μια εταιρία προσδιορίζεται, ορίζει τον εαυτό της και αποσαφηνίζονται οι αξίες της. Αποκτά υπόσταση, όχι μόνο οικονομική και λειτουργική, αλλά και συναισθηματική. Αυτό είναι ένα από τα βασικότερα βήματα που χρειάζεται να κάνει πριν συστηθεί στο καταναλωτικό κοινό και αρχίσει να χτίζει μια σχέση μαζί του. Πρέπει να θυμόμαστε ότι οι καταναλωτές δεν αγαπούν τις ίδιες τις εταιρίες, αγαπούν την εμπειρία που τους προσφέρουν οι εταιρίες.

Σε ποιους απευθύνεστε;

Απευθυνόμαστε σε αυτούς που γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν τη σημασία του branding. Σε αυτούς που επιζητούν στρατηγική σκέψη από έναν συνεργάτη, σε αυτούς που θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα του ανταγωνισμού και της αγοράς που τους αφορά, σε αυτούς που θέλουν να δουν ένα όνομα ή ένα δημιουργικό που θα τους προτείνουμε να έχει προκύψει μέσα από μια μεθοδολογία, και όχι από το πουθενά.

Τι μέτρα θα πρέπει να λάβουν οι επιχειρηματίες κατά τη γνώμη σας ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν εν έτη 2014;

Μέσα απο τις κρίσεις έρχονται οι αλλαγές. Ζούμε σε καιρούς που απαιτούν μακροπρόθεσμη στρατηγική και προγραμματισμό, γιατί μόνο έτσι θα αντέξει μια επιχείρηση ενάντια στην κρίση. Αλλά, ως γνωστόν, κάθε κρίση έχει και ευκαιρίες. Το θέμα είναι να τις ανακαλύπτουμε.

Τι συμβουλές θα δίνατε στους επιχειρηματίες out there, σύμφωνα με τις εμπειρίες σας μέχρι τώρα;

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια δυνατή ομάδα που σε στηρίζει. Δεν είναι τυχαίο που στο δικό μας όνομα υπάρχει η λέξη "team". Το ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρίας που εργάζεται και προσπαθεί, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, είναι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Είσαι οι άνθρωποί σου. Γι' αυτό, όσο πιο έντιμα και επαγγελματικά φέρεσαι στον συνεργάτη σου, τόσο πιο ''δυνατή'' θα είναι η επιχείρησή σου.

Βρείτε τους

www.thebrandteam.com

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ζωή Κερασιώτη - zoe@thebrandteam.com

comments powered by Disqus

BucketListly Photos 2.0

7000+ Free creative common travel photos anyone can use
18-06-2018 - 17:49
δείτε περισσότερα

The Uncomfortable

A collection of deliberately inconvenient everyday objects
18-06-2018 - 13:47
δείτε περισσότερα

Balance Exchange

Exchange Ether and ERC-20 tokens within Balance Manager.
18-06-2018 - 10:30
δείτε περισσότερα

Best Email Scripts

Email scripts that actually get replies 💌
18-06-2018 - 10:00
δείτε περισσότερα

Market Pages

Beautiful marketplace website template for creators
18-06-2018 - 08:46
δείτε περισσότερα

MajorityRules

Live game show where the most popular answer wins
18-06-2018 - 08:45
δείτε περισσότερα

Pilcro - Free Brand Artboards for Google Suite

Get your brand assets in one place. Store and share in Drive
18-06-2018 - 07:42
δείτε περισσότερα

You No Cards

Hide YouTube end cards and channel logo with a single click
18-06-2018 - 07:34
δείτε περισσότερα

World Cup Calendar Blocker

Add lies to your calendar so you can watch the game
18-06-2018 - 07:01
δείτε περισσότερα

Swoup

A digital reward app to automatically save for your goals
18-06-2018 - 07:01
δείτε περισσότερα