Βασίλης Παπακώστας - doctor-asap.com

Η συμβουλή που μπορώ να δώσω στους νέους επιχειρηματίες είναι υπομονή και επιμονή. Προσπαθήστε να μετατρέψετε τα καθημερινά προβλήματα σε συγκριτικά πλεονεκτήματα.


Δημοσίευση : 2013-05-08

Μετά τις σπουδές μου στην Γλασκόβη στον τομέα των οικονομικών αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω μια εισαγωγική επιχείρηση αντιπροσωπεύοντας εταιρείες ένδυσης του εξωτερικού. Η επιχείρηση αυτή υπάρχει ακόμη παρ’ολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Πως ξεκίνησε η ιδέα του doctor-asap.com;

Η ιδέα του doctorASAP ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Πηγαίνοντας να περάσουμε τις διακοπές μας σε μια αρκετά αρκετά απομονωμένη παραλία, σε ένα εξίσου απομονωμένο νησί και έχοντας στην παρέα μια έγκυο κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος γιατρός στις δίπλα σκηνές και στην διπλανή παραλία. Έτσι αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα ήξερα που να τρέξω για βοήθεια. Ευτυχώς όλα ήταν καλά και στον γυρισμό σκέφτηκα ότι θα ήτανε πολύ χρήσιμο ένα app για τέτοιες περιπτώσεις.

Τι κερδίζει κάποιος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σας;

H εφαρμογή doctorASAP σας επιτρέπει να δείτε στον χάρτη του κινητού σας το κοντινότερο άτομο που είναι γιατρός, τις γλώσσες που μιλάει καθώς και το τηλέφωνο του. Έτσι, σε περίπτωση άμεσης ανάγκης θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί του και να τον καλέσετε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειάζεται μέχρι να έρθει επιπλέον βοήθεια από κάποιον επίσημο φορέα (Ε.Κ.Α.Β.)

Πως μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να τη χρησιμοποιήσει; Και κάποιος γιατρός αλλά και ασθενής.

Η εφαρμογή χωρίζεται σε 2 μέρη (στην ουσία 2 εφαρμογές). Το ένα (doctorASAP doctors only edition) είναι η εφαρμογή που κατεβάζουν οι γιατροί δωρεάν. Το άλλο μέρος, (doctorASAP) το κατεβάζουν οι υπόλοιποι χρήστες.

Τα στοιχεία των γιατρών δεν είναι προσβάσιμα όταν η εφαρμογή είναι κλειστή οπότε προτείνουμε στους γιατρούς να έχουν ανοιχτή την εφαρμογή στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σίγουρα όταν είναι έξω και κάνουν διάφορες δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ορειβασία, camping, σκι κτλ.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Η συμβουλή που μπορώ να δώσω στους νέους επιχειρηματίες είναι υπομονή και επιμονή. Προσπαθήστε να μετατρέψετε τα καθημερινά προβλήματα σε συγκριτικά πλεονεκτήματα. Σκεφτείτε τρόπους να λύσετε τα καθημερινά προβλήματα μέσω της τεχνολογίας. Και εάν οι λύσεις που προσφέρετε είναι για ένα πρόβλημα που έχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τότε ίσως έχετε στα χέρια σας και ένα “προιόν” που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως.

Βρείτε τους

Website: www.doctor-asap.com

Join: www.facebook.com/DoctorASAP

follow: twitter.com/doctorAsap

iTune: itunes.apple.com/us/app/doctorasap

comments powered by Disqus


Titan

An investing app build like a hedge fund
21-03-2018 - 20:29
δείτε περισσότερα

The Copywriting Bible

100 viral outlines for your copy 🚀
21-03-2018 - 18:04
δείτε περισσότερα

DeepJ

AI-composed piano music in real time
21-03-2018 - 17:46
δείτε περισσότερα

PersonLogic 2.0

The operating system for people data.
21-03-2018 - 17:24
δείτε περισσότερα

Cryptodex

Your all-in-one cryptocurrency address book
21-03-2018 - 16:13
δείτε περισσότερα

Customer Service Quotes by Freshworks

Twitter for Quotes 😎😎
21-03-2018 - 12:44
δείτε περισσότερα

Face Licker

Your face on a giant lollipop
21-03-2018 - 11:20
δείτε περισσότερα

Muzbnb

Muslim-friendly version of Airbnb
21-03-2018 - 10:51
δείτε περισσότερα

Folk

The next generation contact manager
21-03-2018 - 09:32
δείτε περισσότερα

Pipedrive Gold Plan

Sales CRM plan that eliminates time consuming admin
21-03-2018 - 09:29
δείτε περισσότερα