Βασίλης Παπακώστας - doctor-asap.com

Η συμβουλή που μπορώ να δώσω στους νέους επιχειρηματίες είναι υπομονή και επιμονή. Προσπαθήστε να μετατρέψετε τα καθημερινά προβλήματα σε συγκριτικά πλεονεκτήματα.


Δημοσίευση : 2013-05-08

Μετά τις σπουδές μου στην Γλασκόβη στον τομέα των οικονομικών αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ξεκινήσω μια εισαγωγική επιχείρηση αντιπροσωπεύοντας εταιρείες ένδυσης του εξωτερικού. Η επιχείρηση αυτή υπάρχει ακόμη παρ’ολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου.

Πως ξεκίνησε η ιδέα του doctor-asap.com;

Η ιδέα του doctorASAP ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Πηγαίνοντας να περάσουμε τις διακοπές μας σε μια αρκετά αρκετά απομονωμένη παραλία, σε ένα εξίσου απομονωμένο νησί και έχοντας στην παρέα μια έγκυο κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος γιατρός στις δίπλα σκηνές και στην διπλανή παραλία. Έτσι αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα ήξερα που να τρέξω για βοήθεια. Ευτυχώς όλα ήταν καλά και στον γυρισμό σκέφτηκα ότι θα ήτανε πολύ χρήσιμο ένα app για τέτοιες περιπτώσεις.

Τι κερδίζει κάποιος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σας;

H εφαρμογή doctorASAP σας επιτρέπει να δείτε στον χάρτη του κινητού σας το κοντινότερο άτομο που είναι γιατρός, τις γλώσσες που μιλάει καθώς και το τηλέφωνο του. Έτσι, σε περίπτωση άμεσης ανάγκης θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε μαζί του και να τον καλέσετε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειάζεται μέχρι να έρθει επιπλέον βοήθεια από κάποιον επίσημο φορέα (Ε.Κ.Α.Β.)

Πως μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να τη χρησιμοποιήσει; Και κάποιος γιατρός αλλά και ασθενής.

Η εφαρμογή χωρίζεται σε 2 μέρη (στην ουσία 2 εφαρμογές). Το ένα (doctorASAP doctors only edition) είναι η εφαρμογή που κατεβάζουν οι γιατροί δωρεάν. Το άλλο μέρος, (doctorASAP) το κατεβάζουν οι υπόλοιποι χρήστες.

Τα στοιχεία των γιατρών δεν είναι προσβάσιμα όταν η εφαρμογή είναι κλειστή οπότε προτείνουμε στους γιατρούς να έχουν ανοιχτή την εφαρμογή στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και σίγουρα όταν είναι έξω και κάνουν διάφορες δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ορειβασία, camping, σκι κτλ.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Η συμβουλή που μπορώ να δώσω στους νέους επιχειρηματίες είναι υπομονή και επιμονή. Προσπαθήστε να μετατρέψετε τα καθημερινά προβλήματα σε συγκριτικά πλεονεκτήματα. Σκεφτείτε τρόπους να λύσετε τα καθημερινά προβλήματα μέσω της τεχνολογίας. Και εάν οι λύσεις που προσφέρετε είναι για ένα πρόβλημα που έχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τότε ίσως έχετε στα χέρια σας και ένα “προιόν” που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως.

Βρείτε τους

Website: www.doctor-asap.com

Join: www.facebook.com/DoctorASAP

follow: twitter.com/doctorAsap

iTune: itunes.apple.com/us/app/doctorasap

comments powered by Disqus

Shoe Leather

Connects publications to writers in towns they want to cover
13-11-2018 - 18:19
δείτε περισσότερα

Radivision

”ESPN for Entrepreneurship” Platform
13-11-2018 - 17:58
δείτε περισσότερα

TriviaMob

Just a dope live game show
13-11-2018 - 16:55
δείτε περισσότερα

Quartz Membership

A new community-driven news platform and membership product
13-11-2018 - 16:38
δείτε περισσότερα

Bon Temps

Organic teas, no artificial flavors or bleaches
13-11-2018 - 15:20
δείτε περισσότερα

Hear Me Out!

Improve your city by sharing, discussing the ideas in public
13-11-2018 - 14:57
δείτε περισσότερα

The Freelancer Toolkit

Collection of tools and services for freelancers
13-11-2018 - 13:15
δείτε περισσότερα

Channels

Send money like text messages in a new multi-currency wallet
13-11-2018 - 13:11
δείτε περισσότερα

Coin2shop

Buy on Ebay and Amazon with crypto-currency 💰
13-11-2018 - 12:55
δείτε περισσότερα

Rendez

Make appointments in a snap 📅🤙
13-11-2018 - 12:53
δείτε περισσότερα