Αναστάσιος Πετρίδης

Το κυριότερο είναι να έχουμε υπομονή, επιμονή, θέληση και αγάπη για αυτό που κάνουμε ώστε να το φτάσουμε ψηλά. Να είμαστε ρεαλιστές και πάντα συγκρατημένοι επεκτείνοντας σταθερά και ανοδικά την πορεία της επιχείρησης.


Δημοσίευση : 2011-07-01

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να προσφέρει τόσο στον επισκέπτη όσο και στον μεσίτη εξελιγμένα εργαλεία με σκοπό την καλύτερη πληροφόρηση και την βέλτιστη εμπειρία στην αναζήτηση ακινήτου.
Το neoakinito.gr προσφέρει την δυνατότητα στον επισκέπτη να αναζητήσει το ακίνητο που επιθυμεί με αναλυτικά κριτήρια ώστε η κάθε αναζήτηση να φέρνει στοχευμένα αποτελέσματα.
Κάθε αγγελία περιλαμβάνει φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή ώστε ο επισκέπτης να αποκτά με μια ματιά, πλήρη εικόνα για το ακίνητο.

Λίγα λόγια:

Ονομάζομαι Πετρίδης Αναστάσιος γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι 27 ετών.

Από μικρός με συνάρπαζε η τεχνολογία και ο κλάδος της πληροφορικής, γι’ αυτό μετά την βασική μου εκπαίδευση ξεκίνησα τις σπουδές μου σαν τεχνικός υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων για να ανακαλύψω τον μαγικό κόσμο και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία της πληροφορίας.

Παράλληλα ξεκίνησα να εργάζομαι σε μια εταιρία πληροφορικής ως τεχνικός υπολογιστών και δικτύων μέχρι την στιγμή που παρουσιάστηκα για την στρατιωτική μου θητεία. Μετά την λήξη της, συνέχισα να εργάζομαι στην ίδια εταιρία και έπειτα από πολλά σεμινάρια και εκπαίδευση, εξελίχθηκα σε σύμβουλος επιχειρήσεων για εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές ενός εκ των μεγαλυτέρων κατασκευαστών λογισμικού στην Ελλάδα.
Έτσι ήρθα σε επαφή με πολλές εταιρίες και επιχειρηματίες που πέρα από τις υπηρεσίες που τους παρείχα, έβλεπα τον τρόπο που λειτουργούσαν, πως ελίσσονταν και εξελίσσονταν και με την πάροδο του χρόνου απέκτησα μια καλή εμπειρία για τη νοοτροπία της Ελληνικής αγοράς.

Άποψή μου είναι ότι η Ελληνική αγορά βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και μεταπηδάει σιγά – σιγά από το offline mode στο online.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αποκτούν παρουσία στο διαδίκτυο, ένα μέσο που έχει καθιερωθεί πλέον για τα καλά στην ζωή και την καθημερινότητά μας, αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνούμε, που εργαζόμαστε, που διασκεδάζουμε και γιατί όχι, τον ίδιο τον τρόπο της ζωής μας.

Πριν από κάποια χρόνια το internet ήταν μια πολυτέλεια για τους περισσότερους, κυρίως λόγω του αυξημένου κόστους που είχε, με την πάροδο όμως του χρόνου και την έλευση του «φθηνού internet» όλο και περισσότεροι καταναλωτές το έχουν βάλει στο σπίτι τους και πλέον έχουν μάθει να το χρησιμοποιούν και να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν μέσω αυτού.

Με την ραγδαία λοιπόν αύξηση του καταναλωτικού κοινού που χρησιμοποιεί το internet για να εξυπηρετηθεί, υπάρχει και μια αξιοσημείωτη αύξηση των online επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες μέσω των ιστοσελίδων τους.

Μια online επιχείρηση έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα όπως το ότι μπορεί να λειτουργήσει 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, δεν περιορίζεται γεωγραφικά (μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι παγκοσμίως διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας) καθώς και ότι μπορούμε να δουλέψουμε από οπουδήποτε απλά έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο internet.

Βλέποντας τα παραπάνω αποφάσισα να ιδρύσω μια διαδικτυακή επιχείρηση, το neoakinito.gr.

Υπηρεσίες που προσφέρει το neoakinito.gr στους επισκέπτες του:

Το neoakinito.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη με βασικό αντικείμενο το real estate όπου αναφέρεται κυρίως σε χρήστες του διαδικτύου που αναζητούν ακίνητο και σε επαγγελματίες μεσίτες που θέλουν να προωθήσουν δυναμικά το εταιρικό τους προφίλ καθώς και τα ακίνητα που διαθέτουν.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να προσφέρει τόσο στον επισκέπτη όσο και στον μεσίτη εξελιγμένα εργαλεία με σκοπό την καλύτερη πληροφόρηση και την βέλτιστη εμπειρία στην αναζήτηση ακινήτου.
Το neoakinito.gr προσφέρει την δυνατότητα στον επισκέπτη να αναζητήσει το ακίνητο που επιθυμεί με αναλυτικά κριτήρια ώστε η κάθε αναζήτηση να φέρνει στοχευμένα αποτελέσματα.
Κάθε αγγελία περιλαμβάνει φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή ώστε ο επισκέπτης να αποκτά με μια ματιά, πλήρη εικόνα για το ακίνητο. Αλλά η εμπειρία της αναζήτησης δεν σταματάει εδώ.

Με την σύγκριση ακινήτων ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τα ακίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του και να τα συγκρίνει μέσω μιας έξυπνης και χρηστικής φόρμας, ώστε να διαλέξει το καλύτερο και πολύ απλά να το προσθέσει στα αγαπημένα του, ώστε να το έχει άμεσα διαθέσιμο χωρίς να ψάχνει ξανά να το βρει. Επίσης με την λειτουργία “Ιστορικό ακινήτων” , το σύστημα αποθηκεύει αυτόματα τα τελευταία ακίνητα που έχετε δει ώστε ακόμα και αν δεν θυμάστε ποιό ακίνητο είδατε και σας έκανε “κλικ” να το βρίσκετε άμεσα. Τέλος η κάθε αναζήτηση που πραγματοποιείται αποθηκεύεται, ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά να επιλέγετε από την αρχή τα κριτήριά σας.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε εγγραφή στο ημερήσιο newsletter, περιγράφοντας το ακίνητο που επιθυμείτε να βρείτε και το σύστημα θα σας στέλνει email με τα νέα ακίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που δηλώσατε, μόλις αυτά δημοσιεύονται.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν βρείτε το ακίνητο που αναζητάτε, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση ζήτησης ακινήτου που θα αποσταλεί στα μεσιτικά γραφεία της περιοχής τα οποία θα αναλάβουν πλέον να σας προτείνουν ακίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Ακόμα και αν διαθέτετε ακίνητο και επιθυμείτε να το αναθέσετε σε μεσιτικό γραφείο μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση ανάθεσης ακινήτου, που με την συγκατάθεσή σας τα μεσιτικά γραφεία θα αναλάβουν να το προωθήσουν σε ενδιαφερόμενους.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται και συνυπάρχουν σε ένα φιλικό και χρηστικό περιβάλλον με όμορφο και λιτό design που έχει απώτερο σκοπό να προσφέρει μια εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση για τον επισκέπτη, σε συνδυασμό με την αναλυτική πληροφόρηση.

Βασικός μας στόχος είναι να αποτελέσουμε το κομβικό σημείο συνάντησης του ενδιαφερόμενου που αναζητεί ακίνητο με τον επαγγελματία μεσίτη και αναζητάμε συνεχώς τρόπους αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, ώστε η εύρεση ακινήτου να γίνει μια απλή και ευχάριστη διαδικασία για όλους.

Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα μετράει περίπου 2 μήνες λειτουργίας και έχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση με περισσότερα από 300 μεσιτικά γραφεία να μας έχουν εμπιστευθεί και παραπάνω από 8000 δημοσιευμένες αγγελίες. Η επισκεψιμότητα αυξάνεται συνεχώς και από επισκέπτες που αναζητούν ακίνητο ή μεσιτικό γραφείο. Τα σχόλια είναι πολύ θετικά και αν μη τι άλλο μας δίνουν μεγάλη δύναμη στο να συνεχίσουμε.

Από την πλευρά μας αναζητάμε συνεχώς τρόπους ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας καθώς και τρόπους προώθησης ώστε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, στο να βρει το ακίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μόνος σου

Είναι όμορφο το συναίσθημα του να δημιουργείς και να προσπαθείς να φτάσεις κάτι ψηλά. Πάντα ήθελα να διευθύνω την δική μου επιχείρηση, να σχεδιάζω την πορεία της και να συντονίζω τις δραστηριότητές της.

Σίγουρα το να ξεκινήσω κάτι μόνος μου δεν ήταν εύκολη απόφαση, κυρίως με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τη σήμερον ημέρα.

Το αντικείμενο όμως που έχω επιλέξει να ασχοληθώ είναι κάτι που το κάνω χρόνια και αποφάσισα ότι αξίζει το ρίσκο να χρησιμοποιήσω την μέχρι τώρα εμπειρία μου για να δημιουργήσω κάτι το οποίο μου αρέσει. Σημαντικό ρόλο σε αυτή μου την απόφαση έχουν παίξει και πρόσωπα από το κοντινό μου περιβάλλον που με έχουν στηρίξει και συμβουλέψει.

Τι συμβουλές θα έδινες για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Επειδή και εγώ νέος επιχειρηματίας είμαι, θα τα πω και για μένα…
Κάθε αρχή και δύσκολη, αυτό ισχύει σε ότι και αν αναφερθούμε. Σίγουρα μια επιχείρηση στο ξεκίνημά της θέλει κάποιο χρόνο για να αποφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος το οποίο σίγουρα πρέπει να αφήσουμε έξω από την πόρτα της επιχείρησής μας. Το κυριότερο είναι να έχουμε υπομονή, επιμονή, θέληση και αγάπη για αυτό που κάνουμε ώστε να το φτάσουμε ψηλά. Να είμαστε ρεαλιστές και πάντα συγκρατημένοι επεκτείνοντας σταθερά και ανοδικά την πορεία της επιχείρησης.

Τέλος να πιστέψουν στον εαυτό τους και να μην τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται!

comments powered by Disqus

Quick Pad

One device to rule them all
18-07-2018 - 18:02
δείτε περισσότερα

Startup School 2018 - from Y Combinator

Y Combinator’s free online course for startups
18-07-2018 - 14:00
δείτε περισσότερα

BotStar V2

Design, develop and train chatbots. Visually!
18-07-2018 - 12:13
δείτε περισσότερα

Bubble 2.0

Build and host web applications without having to write code
18-07-2018 - 12:00
δείτε περισσότερα

Effct

SAAS platform to help you publish audio content on Alexa
18-07-2018 - 09:48
δείτε περισσότερα

Water Intake Reminder

Android app that reminds you to drink, tracks hydration
18-07-2018 - 09:47
δείτε περισσότερα

Appbot

Tool to understand customer feedback across all channels
18-07-2018 - 09:39
δείτε περισσότερα

Invest Theory

See what others are trading. Get free stock alerts.
18-07-2018 - 09:33
δείτε περισσότερα

ARMeto

Video shooting app that plays in AR
18-07-2018 - 09:31
δείτε περισσότερα

Tododay

A to-do application based on "day".
18-07-2018 - 09:25
δείτε περισσότερα