Robbie Rundle

Θεωρώ ότι η «κρίση», μου έδωσε τη δυνατότητα να συγκεντρώσω όλες τις ιδέες και τις εμπειρίες που έχω μαζέψει με τα χρόνια και να τις επενδύσω σε μια νέα και κερδοφόρα επιχείρηση.


Δημοσίευση : 2010-03-01

H RadioGOGO έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο καινοτόμο count down που παίζει Πανελλαδικά σε σχεδών κάθε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό σε κάθε νομό της Ελλάδας – το ΗΟΤ 40.  Είναι μια τετράωρη εκπομπή που παίζει τις καλύτερες επιτυχίες του σήμερα αλλα και του αύριο δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους καλλιτέχνες να ακουστούν σε Πανελλαδικό επίπεδο, και όχι μόνο.

Growing thought of the month!

Ο Robbie J.D. Rundle είναι 29 ετών και ασχολείται με πολλά και διάφορα…! (inside information: είναι εξαιρετικός Web Designer)
Η τελευταία του δραστηριότητα αφορά το RadioGOGO (Νοέμβριο 2009) για το οποίο θα μας ενημερώσει παρακάτω:

Λίγα λόγια για τον Robbie:

Γεννήθηκα στην Αγγλία, μεγάλωσα στη Μέση-Ανατολή και ζω στην Ελλάδα εδώ και δέκα χρόνια. Έχω αποκτήσει 4 O’ Levels, 14 GCSEs μαζί με 3 A Levels τα οποία χρησιμοποίησα ως βάση για να αποκτήσω το πτυχίο του HND/Bachelor Degree στον τομέα “Business Systems και Information Technology”. Όλα αυτά από διαφορετικά σχολεία, κολλέγια και πανεπιστήμια. Η πρώτη μου εργασιακή απασχόληση ήταν αυτή του τεχνικού IT για την AKMH ΚΕΚ αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του Web Design & Graphics.  Λίγο μετά την πρόσληψη μου στην ΑΚΜΗ μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω στον όμιλο του 88,3 Village fm & Λάμψη 92,3. Ξεκίνησα ως ένας απλός web designer και μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα απέκτησα τον τίτλο του «Διευθυντή Νέων Μέσων» και Σύμβουλος για την «Μαμά» εταιρεία του Λάμψη 92,3 που είναι η SBS Radio και ProSiebenSat1.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις δραστηριότητα μόνος σου?

Πέρυσι, στην Ελλάδα – όπως και σε όλες τις χώρες του κόσμου – η οικονομική  κρίση επηρέασε σημαντικά όχι μόνο τους εργαζομένους αλλά και τις επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Έτσι και εγώ επηρεάστηκα από αυτή την κρίση. Την είδα όμως όχι σαν κάτι αρνητικό το οποίο θα με έκανε να χάσω την ελπίδα μου, αλλά σαν μια ξεχωριστή ευκαιρία να ξεφύγω από το σύστημα και να δημιουργήσω κάτι νέο, φρέσκο, καινοτόμο και να προσφέρω στον κόσμο μια υπηρεσία που λείπει από την Ελλάδα. Θεωρώ ότι η «κρίση», μου έδωσε τη δυνατότητα να συγκεντρώσω όλες τις ιδέες και τις εμπειρίες που έχω μαζέψει με τα χρόνια και να τις επενδύσω σε μια νέα και κερδοφόρα επιχείρηση.

Συνειδητοποίησα ότι, εφόσον έχω εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο, μπορώ να κατανοήσω όχι μόνο τις επίκαιρες αλλά και τις μελλοντικές τάσεις της μουσικής βιομηχανίας και του ραδιοφώνου. θα μπορούσα έτσι να εφαρμόσω τις γνώσεις μου και τη δημιουργικότητά μου για να προσφέρω μια υπηρεσία που θα μπορούσε να αλλάξει τους κανόνες που «παίζεται» το παιχνίδι στην Ελλάδα. Αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία και να αποδείξω ότι σε μια χώρα η οποία πουλάει συνεχώς με την ίδια προπαγάνδα ξανά και ξανά, κάτι καινούργιο μπορεί να ταρακουνήσει τα νερά και τις “ανώτερες δυνάμεις” της αγοράς, και να προσφέρει ίσες ευκαιρίες και δύναμη στο απλό κοινό το οποίο εξάλλου είναι αυτό το οποίο φτιάχνει και κινεί την αγορά.

Η RadioGOGO είναι μια νέα ιδέα η οποία δημιουργεί ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο θα προωθεί νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες στην Ελλάδα μέσα από την δική του on-air & online παραγωγή.

H RadioGOGO έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο καινοτόμο count down που παίζει Πανελλαδικά σε σχεδών κάθε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό σε κάθε νομό της Ελλάδας – το ΗΟΤ 40.  Είναι μια τετράωρη εκπομπή που παίζει τις καλύτερες επιτυχίες του σήμερα αλλα και του αύριο δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους καλλιτέχνες να ακουστούν σε Πανελλαδικό επίπεδο, και όχι μόνο.  Είναι το πρώτο Πανελλαδικό count down που μεταδίδεται και στους ομογενείς στη Αμερική και στην Αυστραλία, και σε λίγο καιρό και σε άλλες χώρες.

Η ιστοσελίδα του ΗΟΤ 40 είναι το www.hot40.gr – όπου θα βρείτε τις λεπτομέρειες για την εκπομπή όπου το παρουσιάζει ο Κώστας Σιτόπουλος.

Το 2010 θα είναι μια δημιουργική χρονία για το ΗΟΤ 40 όπου οι ακροατές και fans της εκπομπής θα απολαύσουν πιο πολλά απο μια ποιοτηική εκπομπή που ακούγεται Πανελαδικά.  Να μείνουν συντονισμένοι οι ακροατές στον αγαπημένο τους σταθμό και να μείνουν ενήμεροι για τν μεγαλυερη Πανελλαδική εκπομπή, το HOT 40 – το count down της χώρας.

Company Name:
RadioGOGO – Delivering New Music First – www.radiogogo.gr
Υπηρεσίες Παραγωγής  Ραδιοφωνικών Προγραμμάτων & Δημιουργίας Online Solutions

Productions:

HOT 40 -  Το Νέο, Καινοτόμο & Μεγαλύτερο Countdown σε όλη την Ελλάδα –www.hot40.gr
Break Thru Artists – www.breakthru.gr – Ενότητα του ΗΟΤ 40 με την οποία υποστηρίζουμε και παρουσιάζουμε νέους καλλιτέχνες και ανερχόμενα αστέρια σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Τι συμβουλές δίνεις για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Να έχετε υπομονή, να αποκτήσετε πείρα, να πάρετε γνώσεις και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας αλλά και σε εγρήγορση, ούτως ώστε να αναγνωρίσετε πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να αρπάξετε την ευκαιρία που σας δίνεται. Μην φοβηθείτε από τα σχόλια του περίγυρού σας και για ότι θα ειπωθεί πίσω από την πλάτη σας. Πιστέψτε στις ιδέες σας. Όσο περισσότερη πίστη έχετε και όσο πιο σκληρά δουλέψετε τόσο περισσότερα θα πάρετε πίσω!

Extras:

Δημοσίευση στο e-tetradio.gr:  http://www.e-tetradio.gr/ar2134el_neaapotiradiofwnikipiatsa.html

comments powered by Disqus

Screen Guru

Take clean screenshots of any website
17-12-2018 - 13:09
δείτε περισσότερα

LocalLink

Find & Join nearby groups to socialize & learn new things
17-12-2018 - 11:44
δείτε περισσότερα

StealthMail

Best-in-class secure email channel solutions 📧🔒
17-12-2018 - 10:41
δείτε περισσότερα

remove.bg

Remove the background of any image 100% automatically
17-12-2018 - 09:14
δείτε περισσότερα

FareFirst

Best meta search tool for booking cheap flights and hotels.
17-12-2018 - 08:29
δείτε περισσότερα

Giftopix

Find the perfect gift in minutes for everyone on your list
17-12-2018 - 08:27
δείτε περισσότερα

Optician Sans

A free font based on the historical eye charts
17-12-2018 - 08:10
δείτε περισσότερα

Tok 1.0

âš¡Instant & Non-Intrusive Calls for Slack
17-12-2018 - 08:01
δείτε περισσότερα

Scrola

Create scrolling website screenshots, easily
17-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα

Costie

Real-time meeting cost calculator.
17-12-2018 - 08:00
δείτε περισσότερα