Niki Papanikolaou

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη Νίκη Παπανικολάου, 27 ετών που δημιούργησε την LadyBug PR


Δημοσίευση : 2009-12-01

Εταιρικές και ιδιωτικές επιθυμίες για εκδηλώσεις, premium parties, συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου, wedding receptions κτλ, βρίσκουν την “LADYBUG” ως ιδανικό συνεργάτη για την επίτευξη στόχων.

Σύντομο Βιογραφικό της Νίκης Παπανικολάου:

Σπουδές: Απολυτήριο Λυκείου από την Ελληνογαλλική σχολή Saint-Paul Πειραιά, International Hospitality Management με Bachelor’s degree από το ελβετικό κολλέγιο IHTTI Switzerland, το πτυχίο το πήρα στην Ελβετία όπου πήγαμε αποκλειστικά για να δώσουμε τις εξετάσεις.

Προϋπηρεσία: η προϋπηρεσία μου ξεκινά πριν 9 χρόνια στον χώρο των ξενοδοχείων, με συνεργασίες σε επιχειρήσεις όπως το Vedema Strawood resort στην Σαντορίνη, το St. George Lycabettus στο Κολωνάκι, το Life Gallery Athens στην Εκάλη όπου εργάστηκα επί πέντε χρόνια ως Banquet & PR Manager, και τέλος το King George II Palace όπου εργάστηκα με τίτλο Banquet & Sales Manager.

Λίγα Λόγια για τη LadyBug PR

Τον Απρίλιο του 2009 ιδρύθηκε η “LADYBUG”. Πολυσύνθετη εταιρεία βάσει των παρεχόμενων υπηρεσιών, εισέρχεται δυναμικά στον χώρο για να δώσει ουσιαστικές, ποιοτικές και αποδοτικές λύσεις, σε εταιρείες και ιδιώτες.

Φρέσκιες, επίκαιρες, αλλά και διορατικές ιδέες, πλαισιώνουν τις ανάγκες για προώθηση και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, διαχείριση σχέσεων με τα Μ.Μ.Ε., καθώς και υλοποίηση προγραμμάτων επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Η Ladybug, θα οδηγήσει τις σκέψεις και τις προσδοκίες σας στην επιτυχία. Με δοκιμασμένη εμπειρία στον χώρο, πολύ διάθεση και υψηλά standards από όλα τα μέλη της ομάδας, κάθε μορφής event ή project ενσαρκώνεται μέσα από στοχευμένες, καινοτόμες προτάσεις, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάντα με την προσωπική φροντίδα της Νίκης Παπανικολάου.

Εταιρικές και ιδιωτικές επιθυμίες για εκδηλώσεις, premium parties, συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου, wedding receptions κτλ, βρίσκουν την “LADYBUG” ως ιδανικό συνεργάτη για την επίτευξη στόχων.

Η ευρεία επιλογή από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, θα σας μυήσουν σε ένα προνομιακό και δυναμικό περιβάλλον δημιουργίας και προστιθέμενης αξίας .

Η ιστοσελίδα μας είναι www.athensladybug.com

και οι υπηρεσίες είναι οι ακόλουθες:
  • Γραφείο Τύπου – Σχέσεις με τα ΜΜΕ
  • Επικοινωνία & Παρουσιάσεις Προϊόντων
  • Οργάνωση & Συντονισμός Εταιρικής Εκδήλωσης
  • Εγκαίνια, Gala, Εκθέσεις
  • Διαχείριση Χορηγιών
  • Premium parties & events
  • Σχεδιασμός & Εκτύπωση Διαφημιστικού Εντύπου / Web development

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της “LADYBUG”.

Η απόφαση να ξεκινήσει δική της δραστηριότητα

Ο μεγάλος ζήλος, η αγάπη και το πάθος μου να δραστηριοποιηθώ στον τομέα των ξενοδοχείων αποτέλεσε το έναυσμα για το νέο μου ξεκίνημα στο χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Ο τομέας της επικοινωνίας και της διοργάνωσης εκδηλώσεων πάντα με ενθουσίαζε καθώς ανέκαθεν με διέκρινε η κοινωνικότητα και το επικοινωνιακό χάρισμα.

 

Το εγχείρημα να διευθύνω την δική μου εταιρία δημοσίων σχέσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων πηγάζει από την ανάγκη μου για δημιουργικότητα η οποία, είναι γεγονός πως στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου εργασιακού χώρου δεν είναι εύκολο να εκφραστεί.
Θεωρώ ότι ήμουν πολύ τυχερή γιατί συνεργάστηκα με αξιόλογους ανθρώπους στον τομέα των ξενοδοχείων, οι οποίοι χάραξαν τις κατευθυντήριες γραμμές και μου μετέδωσαν τις γνώσεις τους ώστε να αξιοποιήσω τις δυνατότητές μου στον μέγιστο βαθμό. Οπότε εκείνοι ήταν οι αρωγοί σε όλη την επαγγελματική μου πορεία αυτά τα εννέα χρόνια και εκείνοι μου έδωσαν την ώθηση να δημιουργήσω την δική μου εταιρία.
Την κάθε περίπτωση η εταιρία μας την κάνει προσωπική της υπόθεση ούτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης απόλυτα ικανοποιημένος. Επιλέξαμε αυτό το ευρύ φάσμα υπηρεσιών προκειμένου να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες εταιρικών και μη πελατών. Ξεκινώντας να τρέχει κάνεις την δική του εταιρία είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις και αναποδιές οι οποίες όμως μπορούν να ξεπεραστούν με πολύ δουλειά και προσπάθεια. Μετά από οκτώ μήνες και έχοντας στο portfolio μας σημαντικά accounts, βλέπω ότι η απόφαση μου ήταν πολύ σωστή και δομημένη καλά και πλέον προχωρώ πιο δυναμικά στον χώρο. 

Οι πελάτες είναι εκείνοι που σου δίνουν την δύναμη να μην σταματάς και να προχωράς ακόμα κι όταν αντιμετωπίζεις σοβαρές δυσκολίες.

Τι συμβουλές / σκέψεις θέλεις να μοιραστείς με άλλους νέους επιχειρηματίες out there?

Το μοναδικό που μπορώ και είμαι σε θέση ως νέα επιχειρηματίας να πω είναι ότι εάν κάποιος νιώθει έτοιμος να κάνει αλλαγή πλεύσης και να ξεκινήσει την δική του δραστηριότητα να το τολμήσει. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείς το όνειρό σου, όνειρο ζωής, και να πραγματοποιείς το όραμά σου. Αυτή πιστεύω είναι και η καλύτερη και πιο ορθή συμβουλή που μπορεί κανείς να δώσει σε μελλοντικούς επιχειρηματίες.

Δουλεύοντας σε ανεξάρτητη βάση σε δυναμώνει όχι μόνο ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα αλλά και ως επαγγελματία. Ας το τολμήσουν λοιπόν έχοντας πάντα στο νου τους ότι η τόλμη θέλει αρετή και η αρετή πίστη και προσπάθεια για να μετουσιωθεί σε επιτυχημένο έργο.

comments powered by Disqus

Tribe of Five

The power of accountability to build better habits
18-09-2018 - 19:00
δείτε περισσότερα

Aircrud

The supercharged development platform for custom tools
18-09-2018 - 19:00
δείτε περισσότερα

Zero

Everything you need to quit smoking, delivered in a kit.
18-09-2018 - 14:09
δείτε περισσότερα

Fathom Analytics PRO

Simple, privacy-focused website analytics
18-09-2018 - 13:11
δείτε περισσότερα

laserDRAW

A fast-paced AR drawing game with friends
18-09-2018 - 12:58
δείτε περισσότερα

Sigstr Pulse

Build the relationships that drive your business.
18-09-2018 - 12:26
δείτε περισσότερα

Enterprise Design Sprints by DesignBetter.Co

Spark collaborative innovation at companies big and small
18-09-2018 - 12:07
δείτε περισσότερα

Flow for iOS

Beautiful, mobile task & project management
18-09-2018 - 11:59
δείτε περισσότερα

RescueTime

Automatically track screen time and build better habits
18-09-2018 - 11:38
δείτε περισσότερα

Hourly Rate Calculator

Find out your ideal hourly rate
18-09-2018 - 11:36
δείτε περισσότερα