TOPCVMAKERS – Η 1η πλατφόρμα καινοτόμων βιογραφικών στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Topcvmakers

Συστήσου επαγγελματικά!

 

Μια Ομάδα…Μια Αποστολή!

Στις αρχές Μαΐου 2013, μια ομάδα από νέους επαγγελματίες στο χώρο του Internet πήραν μια γενναία απόφαση να υλοποιήσουν μια καινοτόμα πλατφόρμα δημιουργίας αυτοματοποιημένων βιογραφικών στην Ελλάδα και το πέτυχαν, 1 χρόνο μετά! Το όνομα τους…Topcvmakers!

Πώς προέκυψε η αρχική ιδέα?

Η ιδέα, όπως κάθε καινοτόμα υπηρεσία, προήλθε από την ανάγκη της ελληνικής αγοράς και των νέων να συστηθούν επαγγελματικά στην αγορά εργασίας. Το καλύτερο μέσο για να επιτύχει κάποιος αυτή την αλλαγή στην καριέρα του είναι ένα επαγγελματικό βιογραφικό (CV).

Τι προσφέρουν οι Topcvmakers?

Η πλατφόρμα των Topcvmakers προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για έναν υποψήφιο, ώστε να αναζητήσει με αξιώσεις τη θέση που του ταιριάζει στην αγορά εργασίας. Επαγγελματικό Βιογραφικό, Συνοδευτική Επιστολή, Video CV, Μετάφραση Βιογραφικού ή Συνοδευτικής Επιστολής και Θέσεις Εργασίας απ’ όλο τον κόσμο!

Επαγγελματικό Βιογραφικό + Θέσεις Εργασίας = Interesting !

Στην πλατφόρμα των Topcvmakers, ένας χρήστης δημιουργεί ένα επαγγελματικό βιογραφικό με μοναδικά designs/templates, λέξεις-κλειδιά και έτοιμες προτάσεις ανά επάγγελμα από HR Experts για να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στην αγορά εργασίας. Στη συνέχεια, αφού αγοράσει την υπηρεσία δημιουργίας του βιογραφικού του, αρχίζει να λαμβάνει καθημερινά στο email του job alerts με ανοιχτές θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στο προφίλ και τις δεξιότητες του. Στο τμήμα των αγγελιών, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί, να αλλάξει τα κριτήρια βαρύτητας, να προσθέσει σχόλια ή να ταξινομήσει τις αγαπημένες του αγγελίες και να κάνει γρήγορα ένα follow up μιας συνέντευξης για μια συγκεκριμένη θέση.

Γιατί κάποιος να προτιμήσει τους Topcvmakers?

Ένας χρήστης, εκτός από ένα επαγγελματικό βιογραφικό, μπορεί να πάρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών δημιουργίας ενός επαγγελματικού προφίλ, το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Με τις προηγμένες δυνατότητες της πλατφόρμας, ο χρήστης εξασφαλίζει ένα άρτιο βιογραφικό, μια εξειδικευμένη συνοδευτική επιστολή και τις κατάλληλες θέσεις εργασίας που του ταιριάζουν, γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα οικονομικά! Επίσης, οι Topcvmakers παρέχουν συμβουλές μέσω του Blog και του Online Support για τους απαιτητικούς που θέλουν να εξειδικεύσουν ακόμη περισσότερο το βιογραφικό τους και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Που θα βρείτε τους Topcvmakers?

Τα γραφεία των Topcvmakers βρίσκονται στο Γέρακα Αττικής και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το topcvmakers.com ή τη σελίδα μας στο Facebook! Stay Alert…Get Updated!