Προκηρύσσονται 600 θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ

    Από: Startup Team

Πηγή fortunegreece.com

Κατά την απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίστηκε η προκήρυξη αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ.

Στο διάστημα της προθεσμίας για την αξιολόγηση των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία – κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αντικείμενο αυτής της σύσκεψης ήταν θέματα των διεθνών επισκέψεων και επαφών των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου την νέα εβδομάδα , αλλά και ζητήματα που άπτονται του συντονισμού της νέας κυβέρνησης.

«Κατά τη συζήτησή τους αντάλλαξαν απόψεις ενόψει των αφίξεων στη χώρα μας ξένων ηγετών, των επισκέψεων στο εξωτερικό που θα πραγματοποιήσουν οι ίδιοι στο προσεχές διάστημα και των συνεδριάσεων των ευρωπαϊκών οργάνων ενόψει της λήξης της Ελληνικής Προεδρίας», σημείωσε. Επίσης πρόσθεσε ότι συζητήθηκε και το πλαίσιο των επαφών με τους θεσμικούς εταίρους, καθώς και οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία.

Επιπλέον, σχετικά με το ειδικότερο θέμα των διαθεσιμοτήτων των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ, η κα Βούλτεψη είπε ότι αποφασίστηκε να προκηρυχθούν αμέσως προς κάλυψη 600 θέσεις.

Συμπλήρωσε απ αυτού πως όσο διαρκεί η προθεσμία της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία – κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fortunegreece.com