«Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας»

    Από: Startup Team

O OTE   με την υπηρεσία «Η επιχείρησή σου.gr» δίνει τη δυνατότητα  σε Έλληνες μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, να κερδίσουν  τηλεοπτική προβολή σε όλη την Ελλάδα!

Ο ΟΤΕ βρίσκεται πάντα δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους τα πιο αξιόπιστα εργαλεία και τις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες για να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν.

Γι’ αυτό με την υπηρεσία «Η επιχείρησή σου.gr» δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία να δημιουργήσει το site της επιχείρησής του  ώστε να την «ανεβάσει» στο Ιnternet,  αλλά και απλά, εύχρηστα εργαλεία  για να την προωθήσει και να την αναπτύξει.

Με το πρόγραμμα “Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας” όμως, πάει ένα βήμα πιο πέρα, προσφέροντας δωρεάν τηλεοπτική διαφήμιση σε 10 τυχερές επιχειρήσεις.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή: οποιοσδήποτε επαγγελματίας μπορεί να μπει στο www.yourbusiness.gr, να δημιουργήσει το site της επιχείρησής του και στη συνέχεια να δηλώσει συμμετοχή για την τηλεοπτική προβολή της στα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν και οι υπάρχοντες συνδρομητές δηλώνοντας απλά συμμετοχή.

Μάθετε περισσότερα στο: http://ads.yourbusiness.gr/