SEMINARALERTS από το Prepare.gr

    Από: Startup Team
Τι είναι τα SEMINARALERTS

Το Prepare.gr παρέχει την υπηρεσία seminaralerts. Το seminar alerts σας δίνει τη δυνατότητα να βάζετε όσα alerts θέλετε για Κατηγορίες Σεμιναρίων. Έπειτα για κάθε alert επιλέγετε τη συχνότητα που θέλετε να σας ενημερώνουμε για: Σεμινάρια στις κατηγορίες που έχετε επιλέξει και έχουν έναρξη τις επόμενες ημέρες και ΝΕΑ σεμινάρια που καταχωρήθηκαν στο PREPARE.GR. Η υπηρεσία seminar alerts είναι δωρεάν!

Πως μπορώ να δημιουργήσω τα δικά μου Alerts?

Είναι απλό! Κάνεις εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ στο Prepare.gr με από αυτή τη σελίδα. Αμέσως μόλις κάνεις εγγραφή μπορείς να μπεις στη σελίδα myAlerts και να δημιουργήσεις τα δικά σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις όσα Alerts θέλεις. Κάθε Alert αποτελείται από: α) έναν τίτλο για να καταλαβαίνεις τι έχεις φτιάξει, β) επιλογή κατηγοριών σεμιναρίων που θα ήθελες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και γ) συχνότητα, κάθε πότε δηλαδή θα ήθελες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις στο e-mail σου (ή και στο κινητό σου coming soon).

Παράδειγμα:

Στην παρακάτω οθόνη δημιουργήσαμε 3 Alerts διαφορετικά. Μετά την οθόνη ακολουθεί επεξήγηση γιατί δημιουργήσαμε αυτά τα 3 διαφορετικά Alerts και τι είχαμε στο μυαλό μας! 🙂

Επεξήγηση

Στο Πρώτο alert δώσαμε το όνομα FUN και ζητήσαμε να ενημερωνόμαστε 1 φορά το μήνα. Επιλέξαμε τις κατηγορίες: Χειροτεχνία και Διακόσμηση Μόδα, Ομορφιά και Διατροφή.

Στο Δεύτερο alert δώσαμε το όνομα Marketing & Πληροφορική, επιλέξαμε 2-3 κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν πολύ γιατί είναι η δουλειά μας και επιλέξαμε να ενημερωνόμαστε κάθε ημέρα αν υπάρχει κάτι καινούργιο.

Στο Τρίτο alert επιλέξαμε να ενημερωνόμαστε 1 φορά την εβδομάδα γιατί αφορά σεμινάρια που θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε αλλά επειδή δεν ειναι απόλυτα συνδεδεμένα με τη φύση της δουλειάς μας, δε χρειάζεται να ενημερωνόμαστε καθημερινά!

Σας αρέσει η ιδέα? Αν ναι, εγγραφείτε στο Prepare.gr και δημιουργήστε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ALERTS. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας :).